FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 0-1

CRAIOVA - FCSB 0-1 // Istvan Kovacs, reacție după dialogul inadecvat avut cu Florinel Coman: „E prima dată când se întâmplă așa ceva”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 septembrie 2019 14:26

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB 0-1 // Arbitrul Istvan Kovacs a fost surprins de camerele TV când i-a spus lui Florinel Coman „Dispari, dispari!”, după o presupusă simulare în careu a vârfului celor de la FCSB.

Kovacs a oferit prima reacție prin intermediul site-ului Federației Române de Fotbal. Arbitrul recunoaște greșeala și îi cere scuze lui Florinel Coman. 

„Cuvintele pe care le-am folosit nu au fost cele adecvate și cele care sunt recomandate de Comisia Centrală a Arbitrilor. Comportamentul meu nu a fost unul abuziv, dar recunosc că am greșit. Îmi cer scuze față de jucător pentru cuvintele rostite. Am greșit, sunt om, am cedat presiunii partidei. Este prima dată când mi se întâmplă acest lucru și, cu siguranță, va fi și ultima oară. Sper ca arbitrii tineri să ia doar lucrurile pozitive din comportamentul meu, nu părțile negative!”, a spus Istvan Kovacs pentru FRF.ro.

De ce a reacționat Kovacs așa?

Istvan Kovacs ar fi fost agasat de modul în care Florinel Coman i s-ar fi adresat, conform unei declarații date de arbitru pentru Prosport: „El m-a luat aşa direct: «Ştii tu ce e ăla penalty, bă? Ştii tu ce e aia simulare, bă?» Aşa a început, a zis de două ori. Apoi a venit la mine, se vede pe imagine, şi când am avut contact vizual cu el, deja atunci s-a potolit şi vorbea frumos, dar deja de două ori mă provocase”.

Vezi și:

Dan Udrea despre expresia oribilă aruncată de Istvan Kovacs lui Florinel Coman: „Arogantul pseudo-arbitru când dispare?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
luker
luker  •  29 Septembrie 2019, 23:39

Edi cascheta, alt antrenor fabulos al Romaniei. O sleahta de *** care nu invata nimic, niciodata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

firaldo
firaldo  •  17 Septembrie 2019, 19:20

Incercam sa-i gasim scuze lui Dan Isterescu care l-a injurat de morti,familie,mama pe Coltescu,dar il crucificam pe Kovacs ca i-a zis "Dispari" lui Coman.Dar nici un cuvant despre penalty-ul nedat la Ivan.Craiova a pierdut lamentabil si meritat,dar oare daca Kovacs nu dadea penalty pentru FC Fcsb Pipera,oare cum se zbatea Naum sau Nea Ovi?

110286907003113
Marcello Kazan  •  17 Septembrie 2019, 05:28
Postat de mir21 pe 16 Septembrie 2019, 22:15

Indiferent cine e jucatorul, indiferent cine e arbitrul nu ar trebui sa existe asemenea comportamente. Daca urmariti meciuri in UCL sau campionatele tari si acolo exista iesiri ale fotbalistilor dar nu am prea vazut arbitri aroganti sau sa se ratoiasca la fotbalist, sanctioneaza jucatorul dupa cate daca considera ca este necesar îi explica de ce l-a sanctionat. Doar in campionatul nostru vad la fiecare meci arbitrii care se comporta ca niste sefi in teren, asa ca haideti sa nu mai luam apararea arbitrului sau fotbalistului dupa caz pentru ca nu este normal ce se intampla in fotbalul nostru legat de arbitrii. Acestia gresesc nu neaparat pentru ca sunt slabi, gresesc datorita faptului ca au impresia ca sunt un fel de "smardoi" in teren corora nu li se intampla nimic indiferent de tampeniile care le fac.

Indiferent cin e arbitrul, fotbalistul NU are voie sa i se adresese cu "stii tu ce e ala penalty, bah" sau "stii tu ce e aia simulare, bah"... Cu atit mai mult cu cit se putea vedea si din avion ca *** *** S-A ARUNCAT CA IN BAZIN... Dar de unde educatie... de la 'gigi'???...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close