INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Aurelio de Laurentiis, patronul lui Napoli, afirmații uluitoare despre Mertens și Callejon: „Dacă vor să se vândă în China pentru o viață de rahat, e problema lor!”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 18:25

Aurelio De Laurentiis (70 de ani), patronul lui Napoli, a făcut afirmații controversate despre Jose Callejon (32 de ani, extremă dreapta) și Dries Mertens (32 de ani, atacant), jucătorii locului 4 din Serie A.

Înțelegerile lui Callejon și Mertens cu Napoli expiră la vară, iar unii dintre cei mai buni fotbaliști ai italienilor din ultimii ani ezită să semneze prelungirile contractelor.

„E clar că nu sunt pregătit să fac un efort major pentru ei. Dacă vor să se vândă în China pentru o viață de rahat timp de doi sau trei ani, e problema lor!

Nu pot considera China competitivă. Este departe. În viață, trebuie să alegi dacă vrei să fii fericit și să găsești o slujbă pe care îți place să o faci sau să muncești doar pentru bani”, a declarat Laurentiis.

114 goluriși 68 de assist-uri reprezintă cifrele lui Mertens la Napoli, în 288 de partide

79 de goluriși 72 de pase decisive a reușit Callejon pentru Napoli, în 313 meciuri oficiale

Aurelio de Laurentiis, patronul lui Napoli, afirmații uluitoare despre Mertens și Callejon: „Dacă vor să se vândă în China pentru o viață de rahat, e problema lor!”
Mertens și Callejon, sărbătorind un gol al lui Napoli

„Mertens mi-a spus că ar putea să joace unul sau doi ani în China”

Katrin Kerkhofs, soția lui Dries Mertens, afirma acum câteva luni că soțul său ar fi dispus să se sacrifice pentru o perioadă de timp în China, în schimbul unei anumite sume de bani consistente.

Dries mi-a spus că ar putea să joace unul sau doi ani în China, făcând sacrificii pentru ca nepoții noștri să aibă viitorul asigurat. Dar noi nu am fi fericiți. Nouă ne place viața socială, iubim soarele și peisajele.

Un an este o perioadă destul de lungă. Nu am nimic cu cei care acceptă asemenea oferte. Totuși, niciodată să nu spui niciodată”, spunea Katrin.

În februarie 2019, Napoli și-a vândut căpitanul, pe Marek Hamsik, în China, la Dalian Yifang, pentru 20 de milioane de euro.

VEZI ȘI:

BULGARIA - ANGLIA 0-6 // VIDEO Legenda Hristo Stoichkov, în lacrimi! Cere pedeapsa MAXIMĂ pentru comportamentul reprobabil al fanilor bulgari!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
romeverest
romeverest  •  17 Octombrie 2019, 20:21

Daca ar fi avut ceva de castigat de la chinezi, asa cum s-a intamplat in cazul lui Hamsik, nu ar fi vorbit asa !! Baietii astia mai au 2-3 ani de jucat si este normal sa se gandeasca la bani, mai ales ca toata lumea stie cat de dificil si zgarcit este Laurentiis !! Declaratia nu surprinde pe nimeni intrucat toata suflarea fotbalistica din Italia stie cate declaratii aiuritoare a putut face de-a lungul timpului patronul lui Napoli !!

lagardere_72
lagardere_72  •  17 Octombrie 2019, 19:41

Pentru soție contează doar banii. Dacă e cu adevărat familista atunci merită sacrificiul

kordell
kordell  •  17 Octombrie 2019, 19:15

Sa va explice marele Olaroiu cat de competitiv este fotbalul chinez !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează