INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WESTERN SYDNEY WANDERERS

Look nou pentru Daniel Georgievski! Dublul campion cu FCSB nu l-a uitat pe Laurențiu Reghecampf, pe care-l compară cu un antrenor neamț

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 21:06

Daniel Georgievski (31 de ani) a câștigat două titluri de campion cu FCSB în perioada 2012-2014, iar în prezent evoluează pentru Western Sydney Wanderers și are un look nou.

Fostul fundaș dreapta din Ghencea nu l-a uitat pe Laurențiu Reghecampf, cel care l-a antrenat la FCSB. Fotbalistul îl compară pe tehnicianul român cu antrenorul de la Western Sydney Wanderers, fostul mare internațional german Markus Babbel.

„Organizarea, structura sunt diferite pentru mine. Dar aproape jumătate din echipă este nouă, aşa că nu sunt singurul. Cu Markus Babbel jucăm foarte aproape de stilul european. Este un tehnician german, cu principii clare.

Am avut un antrenor în România, Laurenţiu Reghecampf, care a jucat foarte mulţi ani în Bundesliga, iar stilul lor este similar. M-am adaptat rapid sub comanda lui Babbel, iar asta mă ajută” a spus Daniel Georgievski pentru The Sydney Morning.

+1 FOTO

Vezi și:

FCSB // Danezii de la Esbjerg confirmă interesul lui Gigi Becali pentru Adrian Petre: „Totul este de vânzare în lumea asta”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează