INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Se prefigurează un transfer la Real Madrid? Pogba și Zidane s-au întâlnit în Dubai

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 09:54

Antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, și mijlocașul lui Manchester United, Paul Pogba, au fost surprinși împreună zilele trecute în Dubai.

Jucătorul francez se afla în Dubai pentru un program de recuperare, iar antrenorul galacticilor se afla la o conferință despre inteligența artificială în lumea sportului.

Zidane și l-a dorit mult la Real pe mijlocașul lui United și nu a renunțat la ideea de a-l aduce. Mutarea s-ar putea realiza în vara viitoare. Cei doi au susținut că s-au văzut din întâmplare. 

Florentino Perez a refuzat să plătească 170 de milioane de euro pentru a-l aduce în această vară pe vârful de 26 de ani, cât cereau englezii pentru a-l lăsa să plece.

Pogba s-a accidentat în meciul cu Southampton, scor 1-1, de la finalul lunii august, iar de atunci se află în recuperare.

Dacă Real va dori să îl cumpere, atunci va trebui să achite o sumă de transfer enormă, având în vedere că francezul are o cotă de peste 100 de milioane de euro. Contractul lui cu United expiră în vara anului 2021. 

Citește și:

Pogba sabotat de Mino Raiola » Manchester United cere 200 de milioane €

VIDEO Tensiuni la Manchester United! Paul Pogba a vrut să-l bată pe Jesse Lingard

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
130874067686396
Petre Puiu Natu  •  21 Octombrie 2019, 18:21

Care virf ,mai nene?

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  21 Octombrie 2019, 11:59

Asta mai lipsea la mofturile ruinatoare ale lui Zidane!Dupa Hazard=100 de milioane si Courtois=80 de milioane!Numai petarde!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează