FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 2-0

DINAMO - GAZ METAN 2-0 // VIDEO Florin Prunea, declarații la superlativ: „E incredibil cum tratează fotbalul Nistor” + când își primesc jucătorii restanțele

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 23:42

Florin Prunea, 51 de ani, managerul general al lui Dinamo, crede că roș-albii au făcut cel mai bun meci din acest sezon în victoria reușită cu Gaz Metan, scor 2-0.  

”A fost unul dintre cele mai bune meciuri din ultimii ani. Pentru prima oară de când am început campionatul, suntem pe locul setat de obiectiv. Avem încredere și abordăm cu încredere fiecare meci cu încredere, echipa joacă și asta e cel mai important. 

Spun încă o dată despre Dan Nistor. E incredibil cum tratează fotbalul acest jucător!”, a spus Prunea, 

„Fotbaliștii vor primi toate salariile restante”

Prunea a oferit detalii și despre salariile restante ale jucătorilor, care nu și-au primit nici până acum banii

„Nimeni nu va pleca de aici până nu-și va primi toți banii. La un club de seriozitatea lui Dinamo, nu se poate ajunge să avem restanțe de 3 luni. Fotbaliștii vor primi în scurt timp toate restanțele”, a spus Prunea, la GSP Live. 

Vezi și: 

„Câinii” redevin fiare! 3 explicații pentru revenirea în elită: efectul pastelor bolognese, „balamaua” Dan Nistor și cele două nume fundamentale din apărare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
259278848199258
Ardelean Notorietate Cosmin  •  21 Octombrie 2019, 12:11

In momentul asta, Nistor este cel mai bun fotbalist din campionatul intern, fara dubii, are o viziune senzationala in meciuri si joaca foarte relaxat, facand diferenta clar

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  19 Octombrie 2019, 14:21

Bai....cheliuta, pai ce facem cu "marele" atacant Popica ? Baiatul acela cu privirea pierduta care "i-a dat o palma" lui Rednic ? Singur cu portarul si trateaza mai mult decat superficial o faza simpla. Asa se intampla cand vorbesti mult si prost !

1745flo
1745flo  •  19 Octombrie 2019, 12:13

Articol scris pentru pleava gigistă!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează