FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIITORUL // Lovitură pentru Gică Hagi! Pleacă după 10 ani de la Viitorul: „A fost dorința lui expresă să nu mai continue”

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 octombrie 2019 11:44

Viitorul a emis azi un comunicat prin care a anunțat plecarea lui Lucian Burchel, directorul tehnic al Academiei Gheorghe Hagi. 

  • Viitorul joacă duminică, de la ora 15:30, contra celor de la Academica Clinceni. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, Look Plus și TV Digi Sport.

Aflată în luptă pentru primul loc în Liga 1, Viitorul încasează o lovitură importantă. Lucian Burchel, 55 de ani, a renunțat la funcția de director tehnic al Academiei Gheorghe. Acesta a fost alături de Hagi de la înființarea Academiei, în 2009, dar acum a decis să plece.

În acești 10 ani cu Burchel locotenentul lui Hagi, Academia Viitorului s-a impus drept cel mai de succes proiect din fotbalul juvenil românesc, grupele de juniori dominând aproape an de an competițiile la categoriile lor de vârstă. De asemenea, zeci de fotbaliști au fost lansați în Liga 1 și s-au transferat pe sume importante. 

Comunicat Viitorul 

„Începând de astăzi, Lucian Burchel nu mai este directorul tehnic al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, fiind dorința expresă a acestuia de a întrerupe activitatea la clubul nostru. 

Director Tehnic al Academiei Gheorghe Hagi încă de la înființarea acesteia, Lucian Burchel este unul din cei care au contribuit din plin la realizarea performanțelor din această perioadă, în care s-au cucerit nu mai puțin de 24 de titluri naționale ! 

Îți mulțumim Lucian Burchel pentru toate realizările din acești ani și te așteptăm să fii alături de noi și la următorul moment important al clubului nostru, când vom lansa cartea despre Academia Hagi și FC Viitorul”  

Citește și:

VIDEO Surpriză! Care e clubul din România pe care Cosmin Moți îl compară cu Ludogoreț: „Toată lumea de la noi vorbește la superlativ”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
bigbolo
bigbolo  •  19 Octombrie 2019, 16:34
Postat de vishnu pe 19 Octombrie 2019, 16:14

Academia de pile, nu de fotbal. Succes o sa aiba cand o sa promoveze jucatori pe valoare, nu pe nepotisme.

Ce mă?

vishnu
vishnu  •  19 Octombrie 2019, 16:14

Academia de pile, nu de fotbal. Succes o sa aiba cand o sa promoveze jucatori pe valoare, nu pe nepotisme.

fairplayromania
fairplayromania  •  19 Octombrie 2019, 15:12

Săracul, pleacă dacă e neplătit de 10 ani....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează