FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CRAIOVA

CFR Cluj - Craiova // Profită Pițurcă? CFR Cluj e pe tobogan! 3 probleme mari în trupa lui Dan Petrescu

Articol de - Publicat sambata, 19 octombrie 2019 12:15

ANALIZĂ GSP // CFR Cluj - CS Universitatea Craiova, de diseară, e derby-ul rundei și vișiniii par favoriți. Joacă acasă, sunt campionii ultimelor două ediții din Liga 1 și singurii care reprezintă România în grupele cupelor europene. Și ocupă primul loc și în clasamentul la zi. Datele acestea ascund forma reală a Clujului! 

  • CFR Cluj - Craiova se joacă de la 20:30. Meciul va fi liveTEXT și video pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Plus.

Echipa lui Petrescu încă o mai duce bine în campionat și în Europa consumând din „osânza” pe care a acumulat-o în prima parte a stagiunii, parcursul recent a fost dezastruos! Deac și colegii lui au înregistrat o singură victorie în ultimele cinci partide, 3-0 acasă cu Gaz Metan.  

Cât de relevant e acel succes? Pe medieșenii i-a învins și Dinamo lejer vineri seară, i-a scos din Cupa României Foresta Suceava, o formație din „C”, tot în perioada aceasta groaznică pe care o parcurge echipa lui Edi Iordănescu. 

7 deplasări fără victorie

Alt indiciu despre forma campioanei: nu a mai învins pe nimeni în ultimele șapte deplasări! Sigur, jocul cu Craiova o să aibă loc în Gruia, însă randamentul dezastruos de pe terenuri străine arată șubrezenia de moment a vișiniilor.

Ei suferă și din cauza pasei proaste în care se găsesc câțiva fotbaliști importanți din zona de atac. Rondon nu a mai încris de șapte meciuri, de la 1-1 cu Celtic la Cluj. Data era 7 august! Iar Traore, adus ca înlocuitor pentru Țucudean, a bifat deja șase partide de la revenirea în România, fără să macheze vreun gol! Se vor trezi diseară ori va profita și Craiova de prăbușirea lentă a camponilor? 

Echipe probabile:

CFR: Arlauskis - Susici, Burcă, Boli, Camora - Itu, Bordeianu, Djokovici - Costache, Rondon, Omrani 
Rezerve: Rus, Pașcanu, A. Păun, C. Deac, Culio, Golofca, L. Traore 
Absent: Peteleu (accidentat) 
Antrenor: Dan Petrescu 

Craiova: Pigliacelli - Martici, Bălașa, Acka, Vătăjelu - Ivanov, Cicâldău, Mateiu - Baiaram, A. Ivan, Mihăilă 
Rezerve: L. Popescu, Kelici, Cosici, Șt. Vlădoiu, Zakarici, Bărbuț, Fortes 
Absenți: Bancu (suspendat), Koljici (accidentat) 
Antrenor: Victor Pițurcă

Citește și: 

Dan Petrescu și Victor Pițurcă se aliază înaintea derby-ului: „De ce îi plătim?!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  19 Octombrie 2019, 22:56

CFR pe tobogan.... hmmm. Ce mai ziceti acum "ziaristilor"?

4_3_3
4_3_3  •  19 Octombrie 2019, 22:55

Poza cu Deac sintetizează excelent esența acestui articol.

haideusicfr
haideusicfr  •  19 Octombrie 2019, 17:52

Mai epigoni de doi bani.Asta vreti nu aveti bun simt.V-ati facut stadion pe o balta de apa. Fara studii de fezabilitate ,se strica gazonul ,apa freatica e la 50 de centimetri de la fata gazonului.Nu se prinde iarba ma , v-ati facut de mandra minune tineti-va bine de scaune sa nu se imburde stadionul. Nu se prinde irba ,dar se prinde betonul. La voi ca la nimeni .Articol rautacios .Scrise de pe marinea santului.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează