INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ÎNCASĂRI

Unicul Cristiano Ronaldo! Portughezul câștigă o sumă COLOSALĂ din postările de pe Instagram, mai mult decât îi oferă Juventus!

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 octombrie 2019 20:12

Cristiano Ronaldo, 34 de ani, rămâne fără îndoială unul dintre cei mai mari „magneți” pentru publicitate din lumea sportului. 

Iar cel mai bun exemplu e oferit de informația publicată zilele trecute de Business Insider. Conform sursei citate, Ronaldo produce anual, din postările sale de pe Instagram, nu mai puțin de 47, 8 milioane de dolari.  

Cifra e una exorbitantă și depășește inclusiv salariul pe care superstarul portughez îl primește la Juventus. „Bătrâna Doamnă” îi oferă lui Ronaldo un salariu de „doar” 34 milioane de dolari pe an. 

În total, Ronaldo e urmărit pe Instagram de 188, 6 milioane de persoane. În comparație, Leo Messi, marele său rival, are 133 de milioane de urmăritori.

Vezi și: 

VIDEO Leo Messi îl înțeapă pe Cristiano Ronaldo: „Eu nu simt nevoia să abandonez cea mai bună echipă din lume. Știu cine sunt”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează