INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

TOTTENHAM - WATFORD 1-1 // Scene confuze în Premier League: arbitrul a validat un gol, dar pe tabelă a fost afișată decizia opusă

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 octombrie 2019 20:25

Tottenham și Watford au remizat în etapa cu numărul 9 din Premier League, scor 1-1.  

Duelul londonez de pe White Hart Lane a oferit o fază comică. La golul egalizator marcat de Dele Alli în minutul 88, sistemul VAR a dat un mic rateu.

Arbitrul a cerut consultarea arbitrajului video pentru un eventual henț la mijlocașul britanic. Decizia a fost aceea de a valida golul, dar pe tabela de marcaj a stadionului a fost afișatNo Goal”. Au urmat câteva momente de confuzie, înainte ca „centralul” Chris Kavanagh să lămurească situația.

Tottenham nu se regăsește

Formația lui Pochettino traversează o perioadă extrem de slabă. Tottenham a câștigat un singur meci în ultimele 7 jucate în toate competițiile și ocupă doar locul 7 în Premier League, cu 12 puncte. Watford rămâne pe ultima poziție a clasamentului.

VEZI ȘI:

Antalyaspor - Gençlerbirliği 0-6 // VIDEO Bogdan Stancu, gol superb în Turcia » „Motanul” a fost în formă maximă azi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează