FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali caută atacant! 3 nume pe lista finală: Adrian Petre, Sergiu Buș, Dumitru Cardoso

Articol de , - Publicat marti, 19 noiembrie 2019 16:29

Gigi Becali a anunțat că îl va vinde în iarnă pe Harlem Gnohere și va aduce un atacant român, iar lista finală îi cuprinde pe Adrian Petre, Dumitru Cardoso și Sergiu Buș.

FCSB va respecta tradiția și în mercato din iarnă. Va produce iarăși schimbări masive în lot. Se va renunța la unii dintre jucători, printre care se regăsesc Ciorbadjiski, Belu, Stan, Tsoumou, iar Becali a anunțat că îl va vinde pe Gnohere și că în locul acestuia va aduce un atacant. Lista scurtă cu numele dintre care se va alege înlocuitorul lui Harlem cuprinde 3 români: Buș, Petre și Cardoso.

Petre costă 4 milioane de euro

Doi dintre ei evoluează în Liga 1, la Gaz Metan, în vreme ce Petre e în Danemarca. Becali e cel mai atras de actualul component al naționalei de tineret, tocmai pentru că vede în el o posibilă mare afacere, însă Petre e și cel mai greu de adus. Chiar dacă în ultima vreme a pierdut postul de titular la Esbjerg, Petre are un preț extrem de ridicat pentru care gruparea nordică ar fi dispusă să-l cedeze, minimum 4 milioane de euro.

Mai la îndemână sunt Buș și Cardoso. În primul rând sunt mai ieftini și evoluează și la un club cu care Becali e în relații extrem de bune. Nu mai departe de acest an a antamat de acolo doi fotbaliști: Iulian Cristea și Darius Olaru.

Niciunul n-a fost la naționala mare

Toți 3 au ceva în comun, chiar dacă între ei există 7 ani diferență. N-au jucat nici măcar un meci în echipa națională mare a României. Petre și Sergiu Buș au apariții în naționala de tineret, primul dintre ei face parte acum din lotul lui Rădoi în grupa preliminară pentru Euro 2021. 

ADRIAN PETRE

  • 21 de ani
  • joacă la Esbjerg, prima ligă din Danemarca
  • 14 meciuri/ 3 goluri în acest sezon
  • Cotă de piață: 1.500.000 euro

DUMITRU CARDOSO

  • 28 de ani
  • joacă la Gaz Metan Mediaș
  • 13 meciuri/ 4 goluri în acest sezon
  • Cotă de piață: 450.000 euro

SERGIU BUȘ

  • 27 de ani
  • joacă la Gaz Metan Mediaș
  • 15 meciuri/ 7 goluri în acest sezon
  • Cotă de piață: 600.000 euro

Toți au costat bani în trecut


Chiar dacă n-au jucat deloc în echipa națională de seniori a României, fiecare dintre cei 3 a făcut în anii precedenți obiectul unui transfer în care s-a achitat o sumă importantă. Sergiu Buș a fost cumpărat, în februarie 2015, de Sheffield Wednesday, de la ȚSKA Sofia, în schimbul a 800.000 de euro. În august 2010, Dumitru Cardoso a trecut de la Empoli la Napoli, iar suma a fost una impresionantă pentru un fotbalist care la vremea respectivă avea doar 18 ani: 1,5 milioane de euro. Adrian Petre a fost vândut de UTA la Esbjerg, în vara lui 2017, pentru 500.000 de euro. În sezonul 2016-2017, în liga secundă, a marcat 28 de goluri în 29 de partide.

MATCH PREVIEW FCSB - ASTRA

Citește și:

MM Stoica s-a întors la FCSB! Gigi Becali și-a trimis bodyguarzii ca să le impună ultrașilor pacea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
piet
piet  •  20 Noiembrie 2019, 23:54

BRE NEA DZIDZI LA BANII MATALE ADU-L BRE PE LAUTARO MARTINEZ CA E IEFTIN 120 DE MILIOANE UN FLEAC NU ?

vishnu
vishnu  •  20 Noiembrie 2019, 02:55
Postat de magic4ever pe 19 Noiembrie 2019, 17:17

M-am uitat pe transfermarkt si acolo sunt sumele de transfer ok de obicei...la Ianis Hagi de exemplu suma de transfer este de 4 mil, nu de 7-8 sau 10 cum se zvonea prin presa noastra

Il dau aia gratis, numai sa nu-i mai plateasca salariul.

vishnu
vishnu  •  20 Noiembrie 2019, 02:53
Postat de caoradea pe 19 Noiembrie 2019, 19:53

Eu ii propun pe Costin Stucan, Razvan Raureanu si pe Mihai Stoica. Cu ei trei, rezolva orice problema.

Astia sunt toti trei ***, in special Mihai Stoica. Trebuie atacant de meleoane sa dai gol la poarta alba.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează