FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // EXCLUSIV UPDATE MM Stoica confirmă GSP.RO: „Da, m-am întors!”

Articol de - Publicat marti, 19 noiembrie 2019 17:22

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, a declarat în exclusivitate pentru GSP.ro - care anunțase de câteva ore informația - că Mihai Stoica (54 de ani) a revenit la vicecampioana României!

UPDATE 21:40

Invitat la televiziunea Pro X, MM a recunoscut că a discutat cu Gigi Becali și va reveni la FCSB: „Da, m-am întors! Nu am nicio funcție oficială deocamdată, nu asta era important acum”.

Știrea inițială

El s-a întors, e casa lui aici, vine când vrea, pleacă atunci când vrea. Lucrează momentan fără contract, dar o să-l facem și pe ăla, nu asta e problema. Era foarte apropiat de jucători, iar aceștia îi dădeau mesaje de genul «Domnule președinte, întorceți-vă!»”, a declarat Becali pentru GSP.ro.

„Ce probleme personale, mă?”

Becali a vorbit și despre momentul în care MM a plecat de la FCSB și a afirmat că nu a înțeles în acel moment decizia lui: „MM mi-a zis că a plecat din motive personale, dar eu eram supărat și i-am spus: «Ce probleme personale, mă?» Acum și-a rezolvat aceste probleme și mi-a zis că vrea să revină”.

„Are șarm, se înțelege bine cu jucătorii. El nu trebuie să-i certe pe fotbaliști, ci să fie prietenul lor. Când l-a certat pe Alibec (DETALII AICI), a greșit. Asta e treaba antrenorului, nu a lui”
Gigi Becali, finanțator FCSB

MM STOICA LA FCSB: 4 TITLURI ÎN 12 ANI

Mihai Stoica a venit prima dată la FCSB în 2002 și a ocupat funcția de director sportiv până în 2004, când a fost numit manager general.

În mai 2007, a părăsit-o pe FCSB, după o ceartă cu Gigi Becali. A semnat cu Unirea Urziceni, club la care a rămas trei sezoane și alături de care a câștigat titlul de campion al României în sezonul 2008-2009.

MM s-a întors la FCSB în noiembrie 2010, iar pe 4 martie 2014 a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor, pentru înșelăciune. A stat după gratii aproape doi ani, fiind eliberat în februarie 2016.  

Are în palmares 4 titluri cu roș-albaștrii: 2004-2005, 2005-2006, 2012-2013, 2013-2014. 

MATCH PREVIEW FCSB - ASTRA

VEZI ȘI:

FCSB // VIDEO UPDATE Gigi Becali, pus sub acuzare de procurorii DNA, după ce a fost audiat două ore astăzi: „Sunt acuzat că am spălat bani prin Steaua”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
chik
chik  •  20 Noiembrie 2019, 08:56

Duetul de puşcăriaşi s-a reunit. Din păcate pentru mm, momentul a picat cum nu se poate mai prost, sechestrul aplicat de DNA pe banii ciobanului îl va determina pe acesta să reducă drastic cheltuielile. Se ştie că atunci când e vorba de pierdut bani ciobanul uită de prieteni şi favoruri. N-ar fi exclus să asistăm la repetarea modelului aplicat de Negoiţă la Dinamo privind criza financiară, care se va resimţi în primul rând la echipă, apoi la lacheii care-i ciugulesc din palmă interlopului, gen "preasfinţia sa" Tudor, Mache, Luţu, Slugadam şi mai nou puşcăriaşul-şef adjunct la ***, adică ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lixandru88
lixandru88  •  20 Noiembrie 2019, 08:38

A plecat când echipa era în genunchi și s-a întors după o serie de rezultate bune. :)) MM, miselul și lasul fotbalului românesc. Singura parte bună e că se va "ocupa" el de echipa și rezultatele bune (pt rivalele FeCeSeBelelei) vor reveni. Bravo Gigi!

gido
gido  •  20 Noiembrie 2019, 08:03

pe ce post a venit? jijel a avut nevoie de un latrator la arbitrii si a gasit un muritor de foame...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează