FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Mihai Stoica s-a întors în forță » Atac la Cosmin Contra: „E lipsă de respect!” + ce spune despre transferul lui Andrei Chindriș

Articol de GSP - Publicat marti, 19 noiembrie 2019 22:37

Mihai Stoica (54 de ani) a revenit la FCSB și a început din nou să-și apere public jucătorii.

MM s-a arătat extrem de deranjat de faptul că Iulian Cristea (25 de ani, fundaș central) a fost lăsat în afara lotului de selecționerul Cosmin Contra pentru partida cu Spania (0-5). 

„Sunt prieten cu Cosmin Contra, însă nu-i ok să chemi un jucător care putea fi lăsat acasă și să-l trimiți în tribune. A jucat 90 de minute într-un meci oficial la club, echipa a câștigat atunci, iar după aceea a fost chemat, iar în ultima clipă a fost trimis în tribună. Nu cred că e normal așa ceva. E lipsă de respect”, a afirmat Stoica la Pro X.

„Steaua are cel mai bun cuplu de fundași centrali din țară”

Întrebat despre Andrei Chindriș (20 de ani, fundaș central), fotbalistul celor de la FC Botoșani, care a fost eliminat în meciul Irlanda de Nord U21 - România U21 0-0 din această seară, Mihai Stoica a oferit un răspuns indirect.

„Eu consider că Steaua are în momentul ăsta cel mai bun cuplu de fundași centrali din țară, dacă sunt valizi Bogdan Planic și Iulian Cristea”
Mihai Stoica

FCSB // Mihai Stoica s-a întors în forță » Atac la Cosmin Contra: „E lipsă de respect!” + ce spune despre transferul lui Andrei Chindriș

Andrei Chindriș, fotbalistul despre care Gigi Becali a spus în mai multe rânduri că dorește să-l transfere (DETALII AICI)

VEZI ȘI:

IRLANDA DE NORD U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // Calculele se complică! România U21 se împiedică în Irlanda de Nord și pierde contactul cu liderul grupei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
minell73
minell73  •  20 Noiembrie 2019, 15:03

Caricatura zilei-de Ando. Meme *** revine in fotbal la clubul de infractori. Becali-Meme=doua *** interlope. Clubul asta trebuie sa dispara definitiv. Pana si becaliotii adevarati care scriu zilnic si aduc ode infractorului, observ ca s-au potolit. Probabil au inceput sa realizeze ca fcsb este doar o jucarie pentru pârnăias, singurul scop fiind profitul, nicidecum doleantele si patimile suporterilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cornelconasu
cornelconasu  •  20 Noiembrie 2019, 10:07

Becali l-a chemat pe memi la club ?! Înseamnă că se pregătește să plece vreo doi ani ?!

cornelconasu
cornelconasu  •  20 Noiembrie 2019, 09:58

A apărut *** asta cu textele becaliote ! Dute mă la cutia de carton, *** ce ești !!! Adică nu a jucat Burcă care joacă în CL și juca năsălăultău ? A jucat împiedicatul de Coman, a demonstrat că în afară de cerșit penalty-uri cum e obișnuit și că era mort după30 de min, absolut nimic !!! La fel aseară și turbatul fără mască .....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează