INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

Jose Mourinho confirmat la Tottenham! Mauricio Pochettino, dat afară de la finalista UCL

Articol de - Publicat marti, 19 noiembrie 2019 23:15

OFICIAL: JOSE MOURINHO LA TOTTENHAM! Mauricio Pochettino a rezistat cinci ani și jumătate la Tottenham, încheind de patru ori la rând în Top 4 Premier League și propulsându-i pe Spurs spre prima finală de Champions League. Dar locul 14 din acest sezon nu i-a mai lăsat nicio șansă.  

Jose Mourinho a fost CONFIRMAT în această dimineață de clubul londonez. Antrenorul în vârstă de 56 de ani, ultima dată la Manchester United, se întoarce în Premier League, competiția pe care a lăsat-o în urmă cu aproximativ un an. 

Mourinho are 3 titluri în Premier League, precum și o Cupă a Angliei, toate cu Chelsea. E unul dintre singurii 3 manageri care au câștigat Liga Campionilor de două ori, cu două cluburi diferite, FC Porto (2004) și Inter Milano (2010). 
 

 Mauricio Pochettino, dat afară de jucători

Pentru Tottenham, Mauricio Pochettino a fost un mare pas înainte. În cinci ani și jumătate, a fost de patru ori la rând în Top 4 Premier League cu el manager, cum nu se întâmplase decât de două ori în precedentele 22 de sezoane! Și, mai ales, a jucat finala Champions League, premieră pentru echipa londoneză. În plus, este tehnicianul lui Spurs cu cele mai multe victorii după război.

14 puncte în 12 etape

În această toamnă, parcă nimic nu a mai mers bine. Locul 14 în campionat, cu patru înfrângeri, cinci egaluri și numai 14 puncte în 12 etape. Un dezastru. Pe lângă acel 2-7 cu Bayern Munchen, din Ligă.

Situația devenise critică pentru Pochettino. Puțini îl mai susțineau în club. Jucătorii, cândva strâns uniți în jurul managerului, se coalizaseră împotriva lui. Voiau să scape cu orice preț de el. Daily Telegraph a dezvăluit că, în perioada pauzei pentru meciurile naționalelor, acesta a fost principalul subiect apărut în schimburile de mesaje dintre alb-albaștri. Aseară, Daniel Levy a anunțat că Poche a fost demis. Unde ar putea ajunge Pochettino? O variantă ar fi Bayern. O variantă cu adevărat bună. 

12,5 milioane de lire sterline(14,5 milioane de euro) primește Pochettino ca despăgubiri după demitere

Pochettino la Spurs

  • 293 de meciuri
  • 159 de victorii
  • 62 de egaluri
  • 72 de eșecuri

Citește și:

Lovitură de proporții pentru Silviu Lung Jr. » Sevilla îl vrea pe portarul naționalei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (15)
486296171535958
Nelu Stanciu  •  20 Noiembrie 2019, 14:09

Hagi nu trebuie să intre în troaca cu lături a fotbalului burlănist. Ce să facă el acolo?

sobolanu7
sobolanu7  •  20 Noiembrie 2019, 13:34

Acum retrogradarea ii asteapta:)). Buna miscare! Sacul Mo nu are treaba cu antrenoratu dar e disperat ca nu mai prinde contarcte mari. De obicei ei nu accepta sa vina la echipe de nivel 2 dar i-a scazut cota ce sa faci? Ii ingropa pe astia!

deusdat
deusdat  •  20 Noiembrie 2019, 10:51

Și noi care îl așteptam la Națională...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează