FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Narcis Răducan, prima reacție după revenirea lui MM Stoica: „Era previzibil”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2019 10:41

Narcis Răducan (45 de ani) a comentat revenirea lui Mihai Stoica (54 de ani) la FCSB.

Era previzibilă întoarcerea lui MM. Eu n-am resentimente, chiar sunt în regulă. Nu-s chiar atât de deschis imediat după mandat la o eventuală revenire. Deocamdată sunt bine”, a declarat Răducan la TV Digi Sport.

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, a declarat ieri în exclusivitate pentru GSP.ro că Mihai Stoica a revenit la vicecampioana României: „El s-a întors, e casa lui aici, vine când vrea, pleacă atunci când vrea. Lucrează momentan fără contract, dar o să-l facem și pe ăla, nu asta e problema” (AICI AI TOATE DETALIILE).

Narcis Răducan a plecat de la FCSB după un mandat care a durat doar două luni și jumătate. Becali era deranjat că directorul sportiv era lăudat prea des pentru progresul pe care l-a înregistrat echipa.

Gigi a folosit un pretext pentru despărțire: „M-a deranjat declarația prin care Narcis anunța că suporterii steliști vor migra către CSA Steaua dacă echipa Armatei o să promoveze în prima ligă! Declarația aia m-a blocat, pur și simplu!".

MATCH PREVIEW FCSB - ASTRA

VEZI ȘI:

VIDEO GSP LIVE // Dumitru Dragomir, propunere un parteneriat de senzație la națională: „Eu l-aș pune pe Rednic. E antrenor bulangiu, e în toate felurile!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
pugliesi
pugliesi  •  20 Noiembrie 2019, 11:53

''Gigi Becali (61 de ani),......'' D e ce trebuie pomenita varsta? Pe cine intereseaza?

genius
genius  •  20 Noiembrie 2019, 11:13

Giginio a simtit ca se apropie latul de par, acuzatia de spalare de bani, îi pregateste locul la Rahova! Stie el ceva...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează