INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

VIDEO GSP LIVE // Ionuț Chirilă, verdict dur în privința lui Ianis Hagi: „N-are viteză! Nu poate juca în primele 5 campionate ale lumii”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2019 11:12

Ionuț Chirilă (53 de ani) a fost invitat în această dimineață la GSP Live și a vorbit, printre altele, despre ceea ce îi lipsește lui Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofensiv), fotbalistul lui Genk.

„Ianis are o problemă și trebuie să compenseze această deficiență cu știință și cu lucru tactic dus până la paroxism.

Lui Ianis îi lipsește o calitate care în fotbal, indiferent cât o lucrezi, nu se poate îmbunătăți mai mult de 5%. Îi lipsește viteza, explozia. Taică-su a jucat la Real Madrid și Barcelona pentru că pleca de pe loc ca din pușcă și arunca gazonul în spate. El nu are această calitate”, a declarat Chirilă la GSP Live.

„Nu poate fi vorba de Ianis în primele 5 campionate din lume: Anglia, Spania, Italia, Germania și Franța. Pentru că la adversitatea de acolo, când vin nebunii ăia de Chiellini și fiarele care te aruncă în reclame... el nu poate să joace acolo, asta e clar”
Ionuț Chirilă

6.000.000 €este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform Transfermarkt

VEZI ȘI:

Jose Mourinho confirmat la Tottenham! Mauricio Pochettino, dat afară de la finalista UCL

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
10210089744539879
Io Io  •  20 Noiembrie 2019, 23:41
Postat de klauz pe 20 Noiembrie 2019, 17:25

Chirila are dreptate. El vede clar ceea ce orice om de fotbal avizat si orice spectator cat de cat inteligent remarca imediat. Nu doar ca Ianix nu are viteza, el nu are absolut deloc nici vana, nici vlaga. Are o masa musculara mare pentru un fotbalist; atata doar ca muschii aia nu-s de nici o treaba, sunt slabi, firavi, fara vlaga si fara vana. Nu va fi altfel niciodata, e un defect genetic evident. Ce nu spune Chirila si nimeni nu a spus-o inca direct (desi aluzii au fost suficiente) este ca IAnix nu are nici tehnica. Il intreb eu pe rejje: daca pretinzi ca Ianix are sut, numeste un SINGUR gol marcat de Ianix din sut (cu mingea ruland, nu de la punctul cu var); daca tu pretinzi ca Ianix are dribling, numeste tu un SINGUR adversar pe care l-a ddepasit o SINGURA data cu mingea la picior; daca tu pretinzi ca Ianix are pasa, numeste tu o SINGURA pasa de 30m data de Ianix cu capul sus, vazand traiectoria si omul vizat. Nu poti indica niciuna din chestiile astea, pentru simplul motiv ca nu exista. Fii-tu e o nulitate, nu are deloc talent si gresesti chinuindu-l in halul asta...

https://www.youtube.com/watch?v=BISWAJ-VRXY , secunda 59 gol din afara careului, 1.07 gol din lovitura libera; https://www.youtube.com/watch?v=MLmjLnjKLMI , 7.34 pasa de gol cu capul sus, etc. da-o-n.. de hatereala, nu-ti place, nu-ti place, dar nu cred ca pe aldi noi o sa plateasca cineva 4-6-8 milioane de euro, nici macar 9 selectii in vreo nationala n-o sa avem.

nealiniatul
nealiniatul  •  20 Noiembrie 2019, 21:22

Chirila asta este exemplul elocvent al prostiei antrenorilor romani. Dar Pirlo ce viteza a avut? De aici se trage regresul fotbalului nostru. Selectia jucatorilor e facuta de "specialisti " ca si asta. Ianis are viteza de executie, este balansat si pentru ca loveste mingea superbine cu ambele picioare, iuteste jocul. Adica ce se cauta in fotbalul modern. Are o viziune foarte buna si este foarte bun tactic. ATENTIE Chirila si alti prasitori de se dau antrenori : are IQ fotbalistic ( si nu numai ) ridicat, explicind pentru taranoi , "stie jocul, e meserie". Dar sie fotbalul modern nu turca. Gica a fost impins, pina pe la 26 de ani nu a avut nici 20% din stiinta jocului de o are Ianis. De aia nu a prea jucat la Real.

bisisica5
bisisica5  •  20 Noiembrie 2019, 19:56

Printisorul alearga ca o testoasa in calduri

Vezi toate comentariile (23)
Comentează