INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Juventus și să semneze cu Manchester United

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2019 17:32

Cristiano Ronaldo (34 de ani) ar putea pleca de la Juventus și și-ar dori o revenire la Manchester United.

Jurnalistul Eduardo Inda a anunțat la postul de televiziune spaniol La Sexta că Ronaldo va pleca de la Juventus dacă nu va câștiga Liga Campionilor în acest sezon. Destinația portughezului ar fi Manchester United, echipă la care a scris istorie în perioada 2003-2009.

„Cristiano a mers la Torino pentru a câștiga Liga Campionilor cu al treilea club diferit, dar lucrurile se complică dacă acest lucru nu se va întâmpla. Juventus vrea să-i transfere pe Pogba și Mbappe, dar cred că le va fi dificil. Pentru a-i aduce pe cei doi, ar trebui să-i permită lui Ronaldo să plece, astfel să nu fie afectat fair-play-ul financiar”, a spus jurnalistul.

Ronaldo s-a certat în două rânduri cu antrenorul lui Juventus, Maurizio Sarri, după ce a fost înlocuit în timpul meciurilor, în repriza secundă, imediat după revenirea de la cabine. 

Atacantul a ajuns la Juventus în vara anului 2018, în schimbul a 117 milioane de euro, bani plătiți către Real Madrid. Portughezul a câștigat titlul în Serie A sezonul trecut.

5 goluriare Ronaldo pentru Juventus în acest sezon din Serie A

118 goluriîn 294 de partide a reușit Cristiano Ronaldo pentru Manchester United

Vezi și:

Jose Mourinho confirmat la Tottenham! Mauricio Pochettino, dat afară de la finalista UCL

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
naum_habarnum
naum_habarnum  •  20 Noiembrie 2019, 19:07

Mergeti mai pe digisport 1 sa il auziti pe marele Radu Naum cum ne batjocoreste stramosii cu ale sale cunostiinte profunde despre istorie! A citit pe net de boia, zoie petre si djuvara si e toba de carte!!! Sa iti fie rusine obrazului, se rasuceste Gelu Naum ca preiei pe nemestecate vorbele alogenilor si tradatorilor de istorie si neam! Rusine!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează