FOTBAL  »  NATIONALA  »  UEFA

România tremură! UEFA a deschis o anchetă disciplinară: 5 capete de acuzare pentru „tricolori”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2019 21:12

UEFA a anunțat azi că a deschis o anchetă asupra echipei naționale a României, după incidentele de la meciul cu Suedia, 0-2, jucat pe 15 noiembrie în preliminariile EURO 2020, pe Arena Națională.

Motivele investigației sunt: rasism, bannere, scandări, materiale pirotehnice și obiecte aruncate în teren.

UEFA a început o investigație după ce atacantul Alexander Isak a susținut în timpul meciul că a auzit scandări rasiste la adresa lui(Detalii AICI).

Mai mult, UEFA va ancheta și bannerele și scandările fanilor. În plus, suporterii au folosit materiale pirotehnice și au aruncat obiecte în teren, printre care mingi de golf (Detalii AICI), încălcând regulamentul.

Pe 12 decembrie, la UEFA, va avea loc o întâlnire și se va decide ce sancțiune va primi România. Astfel, sunt posibilități ca România să joace următorul meci cu porțile închise. Prima partidă pe care „tricolorii” ar putea s-o joace pe Arena Națională ar fi finala barajului pentru EURO, dacă naționala noastră câștigă semifinala.

45.000 de faniau asistat la meciul România - Suedia 0-2

Citește și:

EXCLUSIV VIDEO // Cornel Dinu nu-l iartă pe Cosmin Contra: „Parcă a fost o răzbunare pe fotbalul românesc! E dramatic”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (46)
785333698247461
Laurentiu Barbulescu  •  21 Noiembrie 2019, 11:32

Mi se pare o exagerare. Singura acuzație care ar rămâne în picioare, ar fi aceea că s-au aprins câteva fumigene, în rest numai minciuni.

firaldo
firaldo  •  21 Noiembrie 2019, 11:21
Postat de varza00 pe 21 Noiembrie 2019, 03:44

Aici vad ca avem confuzii grave. Presa a ascuns realitatea. Scandarile xenofobe, incercarea de a lovi un jucator de culoare cu mingea de golf la unii se pare ca sunt acelasi lucru cu un deget ridicat in aer de suporterii Suedezi! Ha, ha. Bunul simt si bucuria de sport trebuie sa revina pe stadioanele din Romania de unde TREBUIE SA DISPARA acesti fanatici xenofobi, rasisti, nationalisti care au tot dreptul sa se manifeste intr-un cadru organizat dar nu intre copii si spectatori la un meci de fotbal. Este trist ca fortele de ordine care ii cunosc foarte bine, politia, presa nu fac nimic. Rezultatul, incepem o noua "daciada" caram volens-nolens copii pe stadioane ca sa fie scaunele ocupate. Oameni buni unde este bucuria de a urmari o intrecere sportiva? Avem nevoie de cefe groase, imbracate in negru care scandeaza lozinci care nu au nimic comun cu fotbalul? Nu! Sa scandeze la ei la biserica sau acasa, sau unde li se permite sau unde isi inchiriaza spatiu. Stam un popor intreg si ne uitam la 1000 de cetateni care ne fac de rusine la fiecare meci si nimeni dintre cei care pot face ceva, nu fac nimica! Parca sunt intelesi! Federatia plateste zeci de mii de euro amenzi, intretinerea stadionului o platesc cetatenii ca merge numai in pierdere. Nu este normal! O zi buna tuturor.

Vezi tu prietene ti rumegi ce iti da gsp-ul...nu ai avut macar minimul de decență sa vezi daca e adevarata chestia cu mingea de golf...stire scoasă de gsp...mingea aia de golf era de fapt o hartie mototolita...incearca sa dai zoom pe respectivă "dovada" ...si poate o sa înțelegi cum tu ai fost cel manipulat de acest ziar ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

117160982529853
Mihai Nistor  •  21 Noiembrie 2019, 11:18

Sunt sigur de un lucru,totul e o mascarada facuta de "***" suedezi. Inainte sa vina au inceput cu rasismul. Pana sa intre ala sa se planga de scandari mai era un jucator de culoare pe teren. Ala dc nu sa plans? A intrat cu tema pe teren. Dupa cateva minute,vezi doamne,a auzit el. Singurul. M.am saturat sa ne ia de prosti "***". Arbitrul nu a auzit nimic,cei de pe margine nimic,eu din tribuna nimic. Ins ca ala are urechi de extraterestru. Noi suntem facuti toti ***. Nu e rasism? ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează
Close