INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AGENȚIA MONDIALĂ ANTIDOPING

WADA lansează bomba în decembrie?! Echipa riscă să fie exclusă de la EURO după tragerea la sorți!

Articol de - Publicat joi, 21 noiembrie 2019 09:53

Agenția Mondială Antidoping se reunește pe 9 decembrie pentru a decide asupra „dopajului în masă” din Rusia. Și excluderea naționalei de fotbal e o posibilitate.

Pe 30 noiembrie, UEFA va organiza tragerea la sorți pentru EURO. Rusia știe deja în ce grupă va juca. Și cu cine. Belgia, Danemarca și una dintre Țara Galilor și Finlanda. Totuși, nu ar fi exclus să asistăm la o schimbare radicală. E posibil ca federația de la Moscova să-și facă degeaba planuri pentru turneul final.  

WADA ar putea da totul peste cap pe 9 decembrie. Atunci, Agenția Mondială Antidoping se reunește să decidă „dosarul dopajului rus” și ar pregăti o adevărată bombă: excluderea echipei lui Stanislav Cercesov de la EURO, anunță cotidianul belgian Het Laatste Nieuws! 

Conform HLN, WADA, care a suspendat în 2016 sportivii ruși, interzicându-le să participe sub steagul național la Olimpiada de la Rio după un raport ce dezvăluia programul de dopaj în masă impus de Moscova, a continuat investigația printr-o comisie independentă (CRC).  

A cerut Rusiei să scoată la lumină mii de teste doping, pe care le ascunsese. CRC a primit acele probe, pe care le-a analizat, considerându-le neconforme cu regulile WADA. Iar fotbalul ar fi fost și el implicat. De aceea, riscă o pedeapsă extremă. Fără EURO!

Vezi și:

Bayern Munchen și-a ales antrenorul! Bild l-a dezvăluit astăzi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
andyschleck
andyschleck  •  21 Noiembrie 2019, 21:52

We have had some players come to us at Arsenal from other clubs abroad and their red blood cell count has been abnormally high. That kind of thing makes you wonder," Arsene Wenger said in 2004. Asta se cheama EPO baiatule ... In ciclism nu sunt bani , doar SKY ce aveau bani si au dus dopajul la un alt nivel , in fotbal se invart atatia bani incat echipele au proprii medici care se ocupa doar cu dezvoltarea imbunatatirii performantelor atletilor ... pentru multi dintre ei exista si un revers al monedei ... dopajul nu este pentru oricine si de multe ori se ajunge la decese pe teren ...

andyschleck
andyschleck  •  21 Noiembrie 2019, 21:38

Nici nu iti mai dau quote , esti penibil bai Vladuzele ... SUA e cea mai dopata tara din lume , acolo dopingul e religie ... de ce starurile din NBA nu s-au dus la mondiale ? Fiindca acolo se fac controale nu ca in NBA ... de ce fotbalul american nu e la olimpiada ? oricum Wada protejeaza SUA s-au autosesizat in cazul Lance Armstrong fiindca s-a implicat USADA fiindca s-au spalat bani guvernamentali acolo prin Us Postal .

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  21 Noiembrie 2019, 12:23
Postat de vladutz13 pe 21 Noiembrie 2019, 10:51

Da, da, vesticii i-au impins pe rusi sa falsifice toate probele de la Soci, sa creeze un sistem special cu serviciile speciale prin care sa falsifice testele. Las-o moarta baiatule... nu i-a impins nimeni pe comunisti sa recurga la metodele astea. Inainte de '89 cei mai celebri dopati din lume erau cei din RDG, adusesera dopajul la statutul de arta. Bineinteles ca se dopeaza oameni peste tot dar doar in Rusia se face prin sistem de stat.... trebuiau pedepse dure, mult mai dure dupa ce i-au prins cu asa ceva. Nu ca au concurat aia sub steagul olimpic... sa ne gandim ca au organizat mondialul fara probleme, desi era scandalul asta monstruos de doping, anexarea Crimeei, invadarea Ucrainei... E culmea sa-i consideri asupriti pe rusi. Rade si Veorica de tine baiatule...

Si ce legatura are anexarea sau "invadarea " cu articolul? In momentul de fata cei mai mari invadatori sunt SUA si China, astia au invadat toata Terra! Sa revenim la articol si sa mentionam ca in sportul din SUA se poate spune ca dopingul este a doua religie. Ghici ce tara a avut sportivi suspendati la cele mai multe editii a JO! Ca alte tari au investit de 10, 15 ori mai mult in dezvoltarea dopajului si nu sunt prinse e alta poveste.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează