INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

„În copilărie, prietenii îmi spuneau «Haginho»” » Jorginho, fotbalistul lui Chelsea, l-a avut idol pe „Regele” fotbalului românesc

Articol de GSP - Publicat joi, 21 noiembrie 2019 13:35

Italianul Jorginho de la Chelsea a dezvăluit că în copilărie l-a avut idol pe românul Gheorghe Hagi. 

„Să nu râdeți, dar în copilărie prietenii îmi spuneau «Haginho»”, a declarat jucătorul lui Chelsea pentru site-ul oficial al clubului londonez. 

Jorginho s-a născut în Brazilia și a început fotbalul la Verona. A mai fost împrumutat la Sambonifacese și a mai evoluat pentru Napoli înainte să ajungă la Chelsea. 

Era aproape să renunțe la fotbal

„În copilărie, prietenii îmi spuneau «Haginho»” » Jorginho, fotbalistul lui Chelsea, l-a avut idol pe „Regele” fotbalului românesc

Mijlocașul în vârstă de 27 de ani spune că în perioada junioratului a fost foarte aproape să renunțe la fotbal din cauza unui impresar. 

„Verona nu era în Serie A în acel moment și nu avea din acest motiv o echipă de juniori, astfel că jucam la o formație locală de juniori, numită Berretti. Ei jucau în Serie C1 sau C2, iar eu am fost acolo doi ani. Când jucam pentru Berretti am întâlnit un brazilian, Rafael, care a fost portar. 

M-am împrietenit cu el și i-am povestit că trăiesc cu 20 de euro pe săptămână. A pus niște întrebări și s-a transformat în agentul meu, care avea grijă de banii mei, pe care nu i-am mai văzut ulterior. 

La acel moment am vrut să renunț, am fost complet devastat. I-am telefonat mamei mele și i-am spus că vreau să vin acasă, că nu mai vreau să joc fotbal, însă ea mi-a zis: «Nici să nu te gândești! Ești atât de aproape, ești acolo de ceva timp, nu o să te primesc înapoi acasă. Trebuie să rămâi acolo și să lupți». Așa că am rămas și am continuat să mă antrenez cu prima echipă", a spus Jorginho. 

11 meciuria jucat Jorginho în acest sezon din Premier League pentru Chelsea, reușind și un gol

65 de milioane de euroe cota de piață a lui Jorginho, conform transfermarkt.de

Vezi și:

WADA lansează bomba în decembrie?! Echipa riscă să fie exclusă de la EURO după tragerea la sorți!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează