INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS LIVORNO

Experiența la FCSB i-a schimbat drastic cariera lui Adrian Stoian » Accidentare cumplită pe final de an + cifre modeste în Serie B

Articol de GSP - Publicat joi, 05 decembrie 2019 21:01

Adrian Stoian (28 de ani, extremă stânga), în prezent jucătorul lui AS Livorno (Serie B), a suferit o accidentare gravă care a necesitat intervenția chirurgicală. Fostul jucător de la FCSB va reveni la antrenamente în 2020.

Stoian a suferit la genunchiul drept o ruptură a ligamentului încrucişat anterior. Jucătorul a fost operat cu succes și va reveni pe teren în aproximativ 6 luni.

Adrian Stoian a fost fotbalistul celor de la FCSB în returul sezonului trecut. N-a fost niciodată pe placul finanțatorului Gigi Becali, astfel că a bifat doar 2 partide pentru „roș-albaștri”, fără să marcheze sau să ofere o pasă decisivă.

A revenit în Italia - acolo unde și-a făcut un nume la Bari, Pescara, Chievo sau Crotone - în Serie B, la AS Livorno. Însă jucătorul cu două selecții la echipa națională a acuzat din plin perioada nefastă petrecută în România. 

55 de minutea adunat Stoian în acest sezon, la AS Livorno

VEZI ȘI:

Zlatan Ibrahimovic îl atacă pe Cristiano: „Mă voi întâlni cu adevăratul Ronaldo în Serie A? În nici un caz! Ronaldo e doar unul, cel brazilian”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează