INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - BRIGHTON 1-2

După Emery potopul » Cel mai prost sezon al lui Arsenal din 1977!

Articol de - Publicat vineri, 06 decembrie 2019 12:26

Arsenal joacă penibil şi cu Ljungberg, ajungând la nouă meciuri fără succes, după 1-2 cu Brighton. Aubameyang a fugit la baie în cel mai important moment al meciului, iar managerul suedez nici nu s-a prins!

La Arsenal este haos în toată regula. Destituirea lui Emery n-a provocat şocul sperat, ba din contră. Criza s-a agravat cu un nou eşec, 1-2 cu Brighton, al nouălea joc fără victorie şi cel mai slab start de sezon în ultimii 42 de ani. „Ljungberg era în doar burta mamei, Queen celebra jubileul de argint şi Sid Vicious tocmai venea la Sex Pistols când «tunarii» aveau o serie la fel de negră ţn martie 1977”, a titrat, cu umor negru, The Sun.

„Aubameyang Toilet-gate”

Problema că interimarul suedez nu controlează deloc situaţia şi fiecare face ce vrea. Tabloidul englez a scris şi despre „Toilet-gate”, scandalul provocat de Aubameyang în partida cu echipa lui Tudor Băluţă şi, din luna ianuarie, a lui Florin Andone. Presat de o urgenţă fiziologică, gabonezul a fugit la baie în cel mai important al meciului. „Nici nu mi-am dat seama când a ieşit, dar s-a întors după câteva minute”, recunoaşte managerul.

Özil e şeful nemulţuiţilor!

Măcar Auba, insultat pe reţelele sociale de fani, nu a fost în rest invizibil pe teren, spre deosebire de colegii săi, fluieraţi copios la sfârşit. În momentele în care Özil îi reproşa nervos ceva lui Lacazette, autorul golului egalizator, şi se certa cu Mertesacker, "secundul" lui Ljungberg, care n-a reacţionat la criticile conaţionalului. 

52 de şuturiau trimis adversarii pe poarta lui Arsenal în opt meciuri acasă în acest campionat. La fel ca pe Highbury în tot sezonul 2003-2004, în care a cucerit ultimul titlu în Premier!

Citește și:

Cosmin Olăroiu a avut discuția decisivă cu patronul lui Jiangsu Suning chiar la petrecerea de final de an!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close