INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

FOTO Mikky Kiemeney, iubita lui Frenkie de Jong, „îndrăgostită” de Leo Messi: clipe amuzante la gala de la Paris, surprinse de fotoreporteri

Articol de - Publicat vineri, 06 decembrie 2019 17:19

BALONUL DE AUR // Clipe amuzante decupate de pe covorul roșu, la Paris, înainte ca Messi să primească al 6-lea Balon de Aur. 

Mikky Kiemeney, iubita lui Frenkie de Jong, l-a privit tandru pe Leo Messi, deși erau acolo și soția argentinianului, și Frenkie.

Jucătorii Barcelonei s-au pozat toți la Théâtre du Châtelet. Leo era încadrat de Antonela, soția sa, și de Mikky Kiemeney, iubita lui Frenkie de Jong. La un moment dat, Mikky îl privește tandru pe argentinian, cei de la Football Bible comentând: „Mikky riscă totul pentru Messi”. 

Frumoasa blondă a recunoscut într-un interviu că, „în afara lui Frenkie, Leo mi se pare drăguț dintre fotbaliști. Cu el m-aș întâlni, dacă aș avea ocazia. Cred că Frenkie ar fi foarte mândru de alegerea mea”.

+3 FOTO

Vezi și: 

„Balonul de Aur” 2019 Megan Rapinoe trage un semnal de alarmă: „«Ronaldo, Messi, Ibrahimovic, ajutaţi-mă!». Aceste vedete nu se implică în probleme, le e teamă să nu piardă tot!”

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
joschilotii
joschilotii  •  06 Decembrie 2019, 19:53

„în afara lui Frenkie, Leo mi se pare drăguț dintre fotbaliști. Cu el m-aș întâlni, dacă aș avea ocazia. Cred că Frenkie ar fi foarte mândru de alegerea mea” Chiar asa a declarat? Pune-ti sursa sa ne convingem si noi ????????‍♂️

Vezi toate comentariile (1)
Comentează