FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Ionel Dănciulescu, interviu acid de ziua lui » Atac dur la președintele AFAN: „Ar trebui să fie mai vizibil, dar îi plac mai mult diurnele FRF”

Articol de - Publicat vineri, 06 decembrie 2019 19:01

Ionel Dănciulescu a împlinit astăzi 43 de ani, dar n-a apucat să stea prea mult acasă cu cei dragi. A plecat și a ajuns deja la Sibiu pentru partida de sâmbătă seară cu Hermannstadt. 

Directorul sportiv a explicat cum se simte înaintea meciului foarte important pentru Dinamo, în perspectiva play-off-ului, împotriva echipei pregătite de Eugen Neagoe, antrenorul cu care „câinii” au început sezonul. 

- Danciu, la mulți ani! Câte mesaje ai primit pe ziua de azi? 
- Pfff, extrem de multe. Pe telefon, pe rețelele de socializare. Mă mai iubește lumea și mă simt bine, sincer, îți dai seama. 

- Cadouri speciale? 
- Pace și înțelegere. 

- Cum se simte presiunea meciului de la Sibiu? 
- Este un meci foarte greu, foarte important, suntem în lupta contracronometru să ajungem în top 6. În plus jucăm cu o formație agresivă, care joacă bine pe teren propriu. 

„Neagoe citește bine adversarii”

- Și antrenată de Eugen Neagoe, fostul antrenor al "câinilor". 
- Da, oricum era un meci dificil. Eugen citește bine adversarii, vă dați seama că-și motivează acum și mai și echipa. Dar noi suntem într-o formă bună și sper să o arătăm și la Sibiu. Pe mine altceva m-a pus pe gânduri. 

- Ce anume?  
- Emilian Hulubei. Văd că nu mai are loc de Dinamo. La început, mi s-a părut glumă, dar văd că lumea o ia în serios. 

- La ce te referi? 
- Eu sunt de 7 ani în funcție administrativă la Dinamo și niciodată nu au fost probleme cu banii. Și niciun jucător nu a plecat fără să-și primească drepturile financiare. Ia faceți un clasament, vă rog, cu toate echipele din România care au restanțe salariale! 

„La Dinamo s-au luat banii și-n insolvență”

- Lasă că nici ție nu-ți convine dacă nu ești plătit! 
- Una e una, alta e alta. V-am zis, toată lumea va fi plătită la Dinamo, nu e păcăleală. Pe mine mă deranjează că vorbesc oameni din afară. Emilian ar trebui să fie mai vocal, mai vizibil, la propriul job. Dar probabil că-i plac mult diurnele FRF sau ale consfătuirilor internaționale pe unde merge. Că mai mult plecat e, ba cu naționala, ba cu simpozioanele. Să ne spună și nouă cât s-a bătut pentru jucătorii care erau la echipele aflate în insolvență, adică dacă s-a luptat să-și recupereze banii. 

- Și Dinamo a fost în insolvență. 
- Da, OK, dar vezi că la Dinamo fotbaliștii și-au încasat 95-98 la sută din suma totală. N-a fost păcăleală! Atunci să fie el vocal, când se luptă pentru jucătorii sindicatului. Să se focuseze pe munca lui. Așa, sunt una, două adunări pe an, că vin banii de la forurile internaționale. Diurne bune, drumuri cu naționala. Dinamo e un club serios și așa va fi mereu. Să-mi spună cazurile în ultimii 7 ani cu litigii la Dinamo. 

 - Până la urmă, când se plătesc restanțele salariale? 
- Toată lumea va fi mulțumită la Dinamo. Se va remedia situația. Important e să batem la Sibiu, se va achita totul. Și stați liniștiți că nu-și bagă nimeni memoriu! La Dinamo n-au fost astfel de probleme financiare. 

Avertismentul lui Hulubei

Președintele Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România, Emilian Hulubei, i-a avertizat, într-un interviu acordat Gazetei, pe jucătorii care acceptă să stea neplătiți luni în șir. 

Mai mult, șeful Sindicatului a avut un mesaj clar pentru toți fotbaliștii lui Dinamo care au restanțe financiare: „Pot depune memorii și acum”. Detalii, AICI!

Match Preview Hermannstadt - Dinamo:

Vezi și:

EXCLUSIV // VIDEO Anunț-șoc în Liga 1: toți jucătorii lui Dinamo pot deveni liberi de azi! „S-a schimbat legea”

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
120129729455043
Francisc Kun  •  08 Decembrie 2019, 18:16

LA MULTI ANI IONELE AR TREBUI LA DINAMO UN JUCATOR MACAR LA JUMATATEA LUI NICULESCU SA FIE CARE TRAGEA LA POARTA DE LA DISTANTA CA VAD CA SI NISTOR PARCA III FRICA SA TRAGA DE LA DISTANTA MAI MULT HAI DINAMO

pierrecardin
pierrecardin  •  07 Decembrie 2019, 20:19

Totusi ce face el la club de cand nu mai joaca? Inca nu stie nimeni. Poate ne spune la aniversarea urmatoare.

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  07 Decembrie 2019, 12:16

*** e de notorietate... Contează ce spune Dan din Rucăr...:)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează