FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN

FCSB - GAZ METAN // Dennis Man, ratare MONUMENTALĂ! „Perla” lui Gigi Becali și-a bătut joc de o ocazie rarisimă

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 decembrie 2019 22:01

FCSB - GAZ METAN 2-0 // Dennis Man (21 de ani) a avut ocazia să-i ducă pe roș-albaștri în avantaj în prelungirile primei reprize, însă a sfârșit prin a izbuti una dintre cele mai mari ratări ale sezonului. Acesta a salvat însă impresia cu golul din repriza secundă. 

FCSB a suferit în primele 45 de minute ale partidei, într-o repriză în care cele mai mari oportunități au venit la poarta lui Cristi Bălgrădean. Totuși, echipa lui Bogdan Vintilă a fost aproape de gol în primul minut al prelungirilor, când Dennis Man a irosit o ocazie rarisimă. 

Angajat perfect de Valentin Crețu, Dennis Man a trimis, fără să fie deranjat de nimeni, peste poartă din doar câțiva metri.  

„Ce să mai zici? E mai greu să ratezi de acolo decât să dai gol. El e la 5 metri de poartă, care are 7 metri”, a spus Helmuth Duckadam, la TV Digi Sport. 

„Aici trebuie doar să acoperi, să dai direcție. A lovit-o cu tibia, cu ceva, de a dat peste. Nu a lovit-o cu gheata. Cred că a lovit-o puțin deasupra. Nu ai cum să ratezi de acolo”, a opinat și Ilie Dumitrescu, potrivit sursei citate. 

Man și-a răzbunat însă în repriza secundă ratarea, marcând golul secund al roș-albaștrilor în minutul 79. 

Vezi AICI toate detaliile de la partida FCSB - Gaz Metan Mediaș!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
159033828487862
Daniel Nedelcu  •  06 Decembrie 2019, 23:48

...săracul de Man,....vai mie...(hehehăhă'...)...are vitatalitate,se zbate are și ceva tehnică, însă nu știu dacă va impresiona pe cineva vreodată în afara lui Mirel taie frunză(Rădoi)...doar el și acest patron mai mult specializat pe produse lactate se încăpățânează să aducă astfel de jucători ce nu fac decât cel mult să îndepărteze lumea de la stadion!

boierasul
boierasul  •  06 Decembrie 2019, 22:32

in fotografie se vede clar cum Man este incomodat de cercul rosu desenat in jurul lui de cei din redactie ))) un jucator cotat la Bursa din Pipera la 70 milioane euro nu are cum sa rateze o aemenea ocazie )))

andreidim2001
andreidim2001  •  06 Decembrie 2019, 22:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close