FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN 2-0

FCSB - GAZ METAN 2-0 // Edward Iordănescu, interviu neconvențional: „A câștigat echipa mai șmecheră” + „Mulțumim conducerii, nu mai văzusem avionul decât în filme”

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 decembrie 2019 22:49

FCSB - GAZ METAN 2-0 // Edward Iordănescu, 41 de ani, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, e nemulțumit că echipa sa a disputat 3 meciuri în decurs de 7 zile. Tehnicianul a efectuat analiza înfrângerii suferite cu FCSB, 0-2. 

„Nu a fost drept ce s-a întâmplat cu programul, etapa intermediară din această săptămână nu-și avea rostul. Am jucat 3 meciuri în 7 zile, iar contra unui adversar precum FCSB ai nevoie să fii odihnit. Ne-a lipsit Olaru, ne-a lipsit Cardoso, iar Marius Constantin a jucat cu probleme la genunchi. E foarte greu în aceste condiții. Cu toate acestea, am făcut o primă repriză foarte bună. 

În repriza secundă am pierdut intensitatea, n-am mai fost primii la minge, n-am mai putut să ne tamponăm adversarii așa cum trebuie. Primul gol a venit pe o greșeală făcută de noi la construcție. Plus că cei de la FCSB și-au arătat calitatea individuală a jucătorilor. A câștigat echipa mai speculativă și, scuzați-mi expresia, mai șmecheră

Am probleme majore de lot, am un lot restrâns, iar eu sunt nebunul clubului, care vrea mereu rezultate și vrea să facă performanță. Conducerea a fost mereu lângă noi, a făcut un efort și vom merge și noi la Iași cu avionul. De la o vreme, nu mai văzusem avionul decât în filme”, a declarat Edward Iordănescu, la Look Sport. 

Citește AICI cronica partidei FCSB - Gaz Metan 2-0!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
896192190498051
Adi Mitrea  •  07 Decembrie 2019, 11:05

Cat mai suportăm meciurile între echipele prietene fcsb -gaz, fcsb viitorul, fcsb botosani, fcsb clinceni? Ce nu înțelege ciobanul patron este ca nu va mai pupa europa 5o de ani de acum încolo.D' asta!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  07 Decembrie 2019, 09:06
Postat de Con Dasca pe 07 Decembrie 2019, 08:56

Oameni buni m-a uitam la reluările la primul gol și râdeam in hohote. Cum e posibil ca un portar de valoarea lui sa nu aibă reacție la primul gol . Domnilor dar chiar așa sa nu întinzi un picior o mâna parca era pentru prima data in poarta . Rușine conduceri Medieșene .

Râdeai în hohote? Sigur nu plângeai? Dar la cele trei incredibile ratări ale lui Man ce făceai? Cumva cruci? ;-)

robotzel
robotzel  •  07 Decembrie 2019, 09:02

Cand au batut cu 4-0 si fcsb avea 7 indisponibili era in regula. Acum nu. Iar partea cu jucatul 3 meciuri in 7 zile hai sa vedem anglia. De aia suntem unde suntem. Ne plangem mereu de nimic

Vezi toate comentariile (11)
Comentează