FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN 2-0

FCSB - GAZ METAN 2-0 // Basarab Panduru nu s-a mai abținut și l-a ironizat pe Olimpiu Moruțan: „Nu-i spune și lui nimeni asta?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 decembrie 2019 22:51

Declarațiile lui Olimpiu Moruțan de la finalul partidei FCSB - Gaz Metan 2-0 au provocat ironiile lui Basarab Panduru, aflat în studioul TV Telekom Sport. 

Mijlocașul trimis pe teren la pauză a făcut o repriză excelentă, contribuind la ambele goluri ale FCSB-ului.

La interviurile de la final, Moruțan a fost însă mai puțin inspirat, oferind o declarație care a stârnit amuzamentul lui Basarab Panduru: „Trebuie să ne facem treaba cât mai bine în etapele rămase, campionatul se va decide în play-off, cred”. 

Panduru a comentat râzând: „Nu-i spune și lui nimeni că cine a câștigat sezonul regulat a luat și titlul? Poate se schimbă anul acesta ceva”.

De când sistemul cu play-off a fost implementat, echipa ce a a câștigat sezonul regulat a triumfat și la finalul sezonului. S-au încununat, pe rând, Astra, Viitorul și CFR Cluj, de două ori. 

Citește AICI cronica partidei FCSB - Gaz Metan 2-0!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  07 Decembrie 2019, 09:54
Postat de fc_impostoarea_fcsb pe 07 Decembrie 2019, 09:28

Panduru are dreptate. Afirmatia lui Morutan denota: 1) ca nu gandeste; 2) ca nu are suficienta incredere in grup - plaseaza responsabilitatea in viitor; 3) ca tot ce zice prostul de Gigi, e preluat ca litera de lege, atat de jucatori, ct si de dezorientatii lor suporteri (93 sau cati ori fi).

bha a tu poti sa zici ce vrei .. oricum nu te crede nimeni ... vedem din nickname`ul tau ca esti hater... :)) comentul tau denota ca esti terci la creier .. Campionatul se va decide in Palyoff .. hahahahahahhaahahahahahahahahahahahahaha ce glumaaaaaa hahahahahahahahahahaha hahahahhahahaha ?!!!!??!!! Pandurule la batranete te`ai stricat ?Hahahahaha vinde Gigi be 5 milioane jucatori hahaha ce gluma (hopa jucator vandut cu 4 milioane) vinde gigi din nou .. de data asta vrea 10 ..(astai ca panduru .. hahahahahahahha ce gluma buna ) hopa jucator vandut cu 10 milioane ) hatereala din voi va iese pe ochi :))

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  07 Decembrie 2019, 09:42
Postat de florar pe 07 Decembrie 2019, 09:06

Panduru se crede spiritual dar săracul nu știe că nu are de ce...Pariez că dacă Steaua sau Craiova ar termina pe primul loc după terminarea campionatului regulat nu ar spune că deja sunt campioane...Faptul că în trecut a fost ceva nu este cert că se întâmplă iarăși...De exemplu Steaua a câștigat cele mai multe puncte în play- off...crede Panduru că și anul acesta o sa fie la fel...? In ultimi ani campioană a fost stabilită mai multor baza de prietenii...

De asta de la anul o sa jucam in intertoto.. multumim echipelor de cartoon care au facut *** pe coeficientul Romaniei.. Multumim *** mai mult ca Dinamo , de asemeni Otelul , Urziceni .. la anul sper sa ia campionatul Sepsi .. ca sincer nici in intertoto nu meritam ... Ani de zile ati urlat ca Gigi becali califica echipa si cheltuie banii ... de ani de zile ce vorbiti voi se intampla la restul echipelor .. CFR primele 2 prezente in CL si hopa Insolventa .. Otelul prezenta in CL hop insolventa .. Urziceni la fel .. Imnul Il meritam .. Desteapta-te Romane!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fc_impostoarea_fcsb
fc_impostoarea_fcsb  •  07 Decembrie 2019, 09:28

Panduru are dreptate. Afirmatia lui Morutan denota: 1) ca nu gandeste; 2) ca nu are suficienta incredere in grup - plaseaza responsabilitatea in viitor; 3) ca tot ce zice prostul de Gigi, e preluat ca litera de lege, atat de jucatori, ct si de dezorientatii lor suporteri (93 sau cati ori fi).

Vezi toate comentariile (21)
Comentează