FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo. În ziua când pot urca în play-off, „câinii” lui Dusan Uhrin tremură: o cifră importantă e HORROR!

Articol de - Publicat sambata, 07 decembrie 2019 09:09

Dinamo are o singură victorie pe teren advers în acest sezon, în 9 meciuri! Azi poate urca pe loc de play-off, dacă învinge Hermannstadt, de la ora 20:30. 

Dinamo și-a propus să fie pe loc de play-off până de Crăciun! Tocmai de aceea vrea victoria la Sibiu, contra lui Hermannstadt, echipă antrenată de Eugen Neagoe, tehnician cu care câinii" au început sezonul competițional.

Neagoe a fost forțat să plece de la Dinamo, iar în locul său a fost adus Dusan Uhrin. Iar echipa a început din subsolul clasamentului, până la porțile play-off-ului. Poziție dorită de roș-albi, mai ales că nu au ocupat-o niciun moment în actuala ediție.

„Câinii" joacă iar în deplasare, acolo unde au o singură victorie în 9 confruntări. Pe terenul lui Sepsi (1-0), pe 2 septembrie, în rest 6 eșecuri și două remize.

„Sper să jucăm bine de la început"

„Ne va aştepta un meci dificil pentru că jucăm în deplasare, acolo unde nu am mai câştigat de mult timp. De aceea trebuie să ne concentrăm mult mai mult la jocurile din deplasare, să fim atenţi la orice detaliu. Hermannstadt joacă bine în careu și pune probleme la fazele fixe.

Atmosfera este OK, trebuie să fim însă mai atenţi atunci când jucăm în deplasare şi să aducem puncte. Suntem aproape, dar încă nu am ajuns între primele 6 echipe. Pentru noi este important să ne concentrăm chiar din primul minut de joc fiindcă nu începem bine de fiecare dată meciurile.

Cunosc câțiva jucători precum Luchin și Viera, i-am antrenat, sunt periculoși la fazele fixe. Sper să jucăm bine de la început. Nu-mi fac griji de vreme, putem juca la orice temperatură", a declarat Dusan Uhrin.

Match Preview Hermannstadt - Dinamo

„Nu e o situație normală, cea a banilor, mai ales că vin Sărbătorile. Dan Nistor a tras un semnal de alarmă, sperăm să se rezolve curând. Nu cred că se va destrăma Dinamo. În Scoția, când eram la St. Mirren, n-am prins nici 10 minute de întârzieri salariale" 
Mihai Popescu, fundaș Dinamo

„Toată lumea așteaptă salariile, fiecare om în fiecare job o face. Se vorbește prea mult despre acest subiect, nu cred că se poate pune problema ca jucătorii să plece liberi de contract" 
Dusan Uhrin, antrenor Dinamo

7 goluria marcat Dinamo în cele două victorii din deplasare din Cupa României cu echipe de eșalon secund, 3-1 cu UTA și 4-0 cu Foresta

VEZI ȘI:

Citește AICI cronica partidei FCSB - Gaz Metan 2-0!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
100002473541087
Danut Ognean  •  07 Decembrie 2019, 16:38

dinamo va invinge echipa prezidentiala

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  07 Decembrie 2019, 11:52

Sunt foarte curios daca Dinamo antrenata de Uhrin, va reusi sa castige le Sibiu,pentru ca-in sezonul regulat-cu "marii antrenori"Miriuta si Rednic,nu au reusit decat egaluri!Cu scuza ca s-a jucat tot prin decembrie,pe terenuri imposibile!Victorie a obtinut doar Bratu,dar in play out,iar play out-urile se joaca primavara,in conditii mai bune!

100002473541087
Danut Ognean  •  07 Decembrie 2019, 11:42

fcsbeii tremura ca vor pierde play offul!fortza dinamo!dinamo victorie

Vezi toate comentariile (7)
Comentează