FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali, primul CONFLICT major cu Bogdan Vintilă! Ce l-a scos din sărite: „Eu nu glumesc cu nimeni! Nu mai e de joacă!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 decembrie 2019 13:32

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a declarat că a fost surprins de schimbarea pe care Bogdan Vintilă (47 de ani) a făcut-o la pauza meciului cu Gaz Metan (2-0), când Olimpiu Moruțan l-a înlocuit pe Harlem Gnohere.

Vintilă a spus despre Gnohere că nu a respectat sarcinile de joc și că nu stă să îi dea explicații jucătorului (Detalii AICI). Acum, Becali afirmă că era „o mare problemă” dacă rezultatul nu ar fi fost favorabil, fiindcă lui i-a plăcut cum a evoluat francezul în vârstă de 31 de ani. 

M-a surprins schimbarea lui Gnohere cu Moruțan, deoarece pe mine unul Bizonul chiar m-a mulțumit cum a jucat. Ce vreți să facă mai mult? Nu știm toți că are kilograme în plus? Acum ce mai comentăm? Nu știu ce a declarat Vintilă după meci despre Gnohere, că nu am stat să mă uit. Dar mie Bogdan nu mi-a spus că l-a scos că nu a respectat anumite sarcini de joc. E treaba lui Vintilă ce v-a spus vouă.

Până la urmă a ieșit bine, deci pot să-i spun bravo lui Vintilă. Pe mine mă interesează când mă uit la finalul meciului și văd cât indică tabela de marcaj. Erau foarte importante cele trei puncte pentru noi, deoarece trebuie să punem presiune pe CFR Cluj. Dar dacă tabela nu era așa după schimbarea lui Gnohere, atunci era o mare problemă. Nu mai am chef de pași greșiți, iar eu nu glumesc cu nimeni. Nu mai este de joacă”, a declarat Becali, potrivit ProSport.

Becali s-a înșelat din nou: Moruțan a fost mult peste Gnohere

Totuși, realitatea din teren pare a fi de partea tehnicianului vicecampioanei României în exercițiu. Gnohere a jucat modest în prima repriză, primind nota 5 din partea Gazetei Sporturilor, în timp ce Moruțan a îmbunătățit evident jocul „roș-albaștrilor”, mijlocașul ofensiv fiind notat cu 8.

VEZI ȘI:

Citește AICI cronica partidei FCSB - Gaz Metan 2-0!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
parpalache
parpalache  •  07 Decembrie 2019, 20:14

Dar cel mai bine "a jucat" tusierul ala, care s-a facut ca ploua la ofsaidul din care s-a marcat primul gol!Toata lumea sta cu ochii pe arbitrul de centru,iar tusierii fac"jocurile"!

flojo
flojo  •  07 Decembrie 2019, 18:58

Despre “portarul” Pleșca nimic?

ares321
ares321  •  07 Decembrie 2019, 18:30

Ce oameni urati la fcsbul asta, parca e film de groaza.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează
Close