FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Încă o problemă pentru „câini”: Kevin Bru merge la FIFA pentru a-și lua banii

Articol de - Publicat marti, 10 decembrie 2019 18:43

Kevin Bru (30 de ani) s-a despărțit de Dinamo la începutul lunii noiembrie. Mijlocașul din Mauritius urmează să deschidă un dosar la FIFA pentru a-și recupera banii de la formația din „Ștefan cel Mare”. 

Situația de la Dinamo e una extrem de tensionată. Fotbaliștii nu sunt plătiți, Negoiță vrea să facă schimbări importante și la nivel de conducere, vizați fiind Florin Prunea și Ionel Dănciulescu, iar problemele se tot adaugă. „Câinii” vor avea de furcă acum și cu comisiile FIFA, afirmă surse din Mauritius. 

Internaționalul Kevin Bru intenționează să sesizeze forul internațional săptămâna viitoare, nemulțumit că nu și-ar fi primit toți banii. Clubul are o altă variantă, sau cel puțin a avut în momentul anunțului încetării contractului.

Comunicatul emis de Dinamo pe 1 noiembrie

„FC Dinamo București și mijlocașul Kevin Bru au convenit pe cale amiabilă încetarea raporturilor contractuale. Internațional al statului Mauritius, Kevin Bru a adunat 9 meciuri pentru Dinamo în acest sezon competițional, 8 în campionat și unul în Cupa României. Clubul din Ștefan cel Mare îi transmite lui Kevin Bru mult succes în carieră”, se arăta în comunicatul clubului Dinamo. 

VIDEO // Matchpreview Dinamo - Sepsi 

600.000 de euroe cota de piață a lui Bru, conform transfermarkt.de

14 selecțiiare Bru la naționala insulei Mauritius, a dat și un gol

Vezi și: 

Dănuț Lupu, fără milă la adresa lui Florin Prunea și a lui Florin Bratu: „Vorbește de salariul tău! Ce mare dinamovist ești? Ai fost doar o rezervă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
chris_bu67
chris_bu67  •  13 Decembrie 2019, 15:25

kevin, ai auzit?mult succes în carieră,care carieră?

florinviorel
florinviorel  •  10 Decembrie 2019, 23:46

Sa denigrezi Dinamo? Asta-i un nonsens.

valyomanyd
valyomanyd  •  10 Decembrie 2019, 20:14
Postat de mosh.gerila_dinamovistul pe 10 Decembrie 2019, 19:30

Vrînceanu nu e șeful adjunct (subalternul lui Apostol) la Departamentul Denigrări Dinamo ?!

Bingo !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează