FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Marius Niculae, reacție amuzantă pe contul de Instagram al Gazetei: „Gnohere zicea asta și când era la Dinamo. Până la urmă, brânza e pe bani”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 decembrie 2019 22:02

Marius Niculae, 38 de ani,, fostul atacant al lui Dinamo, s-a amuzat de o frază a lui Harlem Gnohere (31 de ani), care a fost publicată pe contul de Instagram al Gazetei Sporturilor. 

„Nea Gigi, nu mă vinde! Am venit cu sufletul al Steaua și am scris istorie aici. România mi-a dat totul, aici e a doua mea casă. Sunt cel mai bun marcator al echipei în România. Nu vreau să plec”, a fost rugămintea „Bizonului”, care l-a amuzat pe Marius Niculae.

„Săgeată” a scris imediat un comentariu pe contul Gazetei de Instagram: „Așa zicea și când era la Dinamo! Până la urmă brânza e pe bani... vorba aia!”.

Postarea a strâns peste o mie de aprecieri.  

Marius Niculae, reacție amuzantă pe contul de Instagram al Gazetei: „Gnohere zicea asta și când era la Dinamo. Până la urmă, brânza e pe bani”

Vezi și:

VIDEO Imagini inedite din cantonamentul lui FCSB » Gnohere mănâncă mai mult decât ceilalți + Oaidă e intelectualul echipei, iar Moruțan și Popa se ocupă de buna dispoziție

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ckhristian
ckhristian  •  13 Decembrie 2019, 23:21

Cred ca Gnohere e un jucator modest cu puține veleități fotbalistice. Se potrivește perfect la această echipa mediocră.

vansoitan
vansoitan  •  13 Decembrie 2019, 22:45

ce minte gun999oiul asta uman de niculae. nu a spus asa ceva cand a fost la vitan barzesti niciodata ghnoere.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează