INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

MANCHESTER CITY - CRYSTAL PALACE 2-2 // FOTO Sergio „Kun” Aguero, un punct cadou pentru Pep Guardiola, de ziua lui

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 ianuarie 2020 19:00

Manchester City a terminat la egalitate cu Crystal Palace, scor 2-2, chiar de ziua managerului Pep Guardiola.

Guardiola a împlinit astăzi 49 de ani, dar a primit cadou un singur punct, din partea golgeterului Sergio „Kun” Aguero. Argentinianul a semnat ambele reușite ale lui City, în minutele 82 și 87, cu execuții de vârf veritabil, din preajma careului de 6 metri. Nu au fost suficiente.

Oaspeții deschiseseră scorul în minutul în minutul 39, prin turcul Tosun, aflat la primul meci ca titular pentru Palace. Reușita de 2-2 a venit în minutul 90. Zaha a centrat în fața porții, iar Fernandinho, improvizația pe care Pep continuă să o facă în centrul defensivei, și-a trimis mingea în propria poartă.

Manchester City nu mai speră la titlu

Manchester City ocupă poziția secundă în Premier League, cu 48 de puncte, dar e departe de liderul Liverpool. „Cormoranii„ au un avans de 13 puncte și două meciuri mai puțin jucate. Crystal Palace este la al patrulea egal consecutiv și ocupă locul 9, cu 30 de puncte. 

Clasament Premier League

Vezi și:

Augsburg - Dortmund 3-5 // VIDEO Erling Haaland, debut extraordinar » Gol după doar 3 minute! Și „hat-trick”!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
romel1985
romel1985  •  18 Ianuarie 2020, 20:00

Chiar daca s-ar putea duce la 19 puncte distanta de City, Klopp nu le va permite jucatorilor sa se relaxeze pana nu au castigat titlul din punct de vedere matematic.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează