FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cosmin Moți nu crede în vânzarea lui Dinamo: „În fiecare săptămână vrea cineva clubul...”

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 ianuarie 2020 22:48

Cosmin Moți (35 de ani) a comentat situația de la Dinamo. 

Fundașul central de la Ludogoreț nu crede că Ionuț Negoiță va vinde clubul către un fond de investiții din Emiratele Arabe Unite.

„Nu sunt prea multe de spus. Mi-aş dori ca lucrurile să intre pe un făgaş normal acolo. Nu ştiu cum şi în ce fel, dar este păcat ca, an de an, o echipă ca Dinamo să joace în play-out.

Nu cred în faliment. Se aude, dar nu cred că se va ajunge până acolo. Domnul Negoiţă spunea că datoriile nu sunt foarte mari, aşa că eu sunt încrezător.

În fiecare săptămână cineva vrea să cumpere Dinamo şi după două săptămâni nu mai vrea să cumpere nimeni. Nu ştiu ce să cred” a declarat Moţi.

Moți nu are bani de investit

Cosmin Moți a avut parte de un salariu pe cinste la Ludogoreț, dar afirmă că nu e suficient pentru a se implica în finanțarea clubului: „Nu. M-aş băga cu mare plăcere, dar nu îmi permit să ţin o echipă ca Dinamo”.

VIDEO // Vali Lazăr: „Sunt extrem de fericit că m-am întors”

Vezi și: 

DINAMO // Mircea Lucescu: „Nicolae Badea e omul potrivit să cumpere echipa!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
zecs93
zecs93  •  20 Ianuarie 2020, 01:36
Postat de hammer100 pe 19 Ianuarie 2020, 02:24

respect cosmin moti pentru ca din cauza ta a dat golul calificarii direct in grupele ucl, unirea urziceni in 2009. fara tine si jocurile tale extrem, de slabe la vitanul barzesti,astazi *** nu era in pragul falimentului.

asa e dar sa scos in UCL cand a scos fcsb din preliminarii, el jucator de camp va scos la penaltyuri ca portar, umilinta istorica !!!

hammer100
hammer100  •  19 Ianuarie 2020, 02:24

respect cosmin moti pentru ca din cauza ta a dat golul calificarii direct in grupele ucl, unirea urziceni in 2009. fara tine si jocurile tale extrem, de slabe la vitanul barzesti,astazi *** nu era in pragul falimentului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

394966434424757
Mihai Dinu  •  19 Ianuarie 2020, 01:28

Respect Cosmin Moti! Respect pentru devotamentul si ardoarea aratata cand evoluai la Dinamo, respect pentru intreaga activitate de fotbalist - cred ca esti jucatorul roman cu cele mai multe jocuri in cupele europene din ultimii 15 ani (la nationala erai rezerva, prima calitatea de"interes") respect si pentru memorabilul, fantasticului si unicului meci din competitii internationale in care practic ai eliminat de unul singur o echipa ( FCSB ) prin gol dat din postura de jucator si goluri aparate din postura de portar! Esti unic, respect!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează