INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

REAL MADRID. E scandal imens! Sevilla protestează: „Dacă ne anula și al doilea gol, scoteam echipa de pe teren!"

Articol de - Publicat duminica, 19 ianuarie 2020 12:25

REAL MADRID - SEVILLA 2-1. Monchi, directorul sportiv al andaluzilor, îl acuză pe arbitrul Juan Martínez Munuera după înfrângerea cu Real Madrid de pe "Bernabéu" (1-2). 

Sevilla, viitoarea adversară a CFR-ului în „16-imile” Europa League, nu acceptă eșecul de la Madrid (1-2). Se consideră nedreptățită de arbitrul Juan Martínez Munuera, care i-a refuzat un gol în prima repriză, la 0-0.

Real Madrid, acuzată: „El a intrat în mine. Nu a fost fault”

În minutul 29, la un corner al oaspeților, Éder Militão îl urmărea pe Luuk de Jong în marcaj. Gudelj s-a interpus între ei, blocându-l pe stoperul lui Real. 

Scăpat de paznic, întins pe gazon după contactul cu Gudelj, De Jong a înscris cu o lovitură de cap la vinclu. Dar, avertizat de Video Assistant Referee (VAR), „centralul" a revăzut faza pe monitorul de la marginea terenului și a anulat reușita pentru fault la Militão.

„Nu cred că a fost fault. Am rămas pe loc, iar Militão a intrat în mine. Am vrut să mă feresc din calea lui și să atac colțul lung, repet, a intrat în mine", a declarat Gudelj. „Am urmărit reluările la televizor. Arbitrul a greșit". La pauză, antrenorul Julen Lopetegui era un car de nervi, urlând: „E o rușine, e o rușine!”.

REAL MADRID. E scandal imens! Sevilla protestează: „Dacă ne anula și al doilea gol, scoteam echipa de pe teren!

„E absurd să mai analizezi jocul"

Și a mai fost un episod controversat analizat de VAR și Munuera. Înaintea golului de 1-1 (64), al aceluiași De Jong, Munir pare că atingea mingea cu mâna. Totuși, arbitrul a validat reușita.

După meci, Monchi, directorul sportiv al andaluzilor, a făcut scandal. „Toată lumea a putut vedea acel moment. A fost cheia jocului. Nici nu mai are sens să analizezi partida tehnico-tactic. E absurd să mai analizezi ceva acum". 

Întrebat ce s-ar fi întâmplat dacă Munuera ar fi acționat identic și în repriza secundă, la mâna lui Munir, oficialul roș-albilor a tunat: "Dacă ne anula și al doilea gol, eu scoteam echipa de pe teren!".

„La a doua fază e henț și nu mai fluieră”

Zidane nu e deloc de acord cu Monchi. „L-a blocat, e fault, arbitrul se uită pe monitor și fluieră fault. Simplu", a declarat antrenorul blanco. Și el are ceva să-i reproșeze lui Munuera: „La a doua fază, e henț și nu mai fluieră. Eu nu pot explica nimic. Arbitrii decid. Uneori în favoarea ta, altădată împotriva ta”. 

REAL MADRID. E scandal imens! Sevilla protestează: „Dacă ne anula și al doilea gol, scoteam echipa de pe teren!
  • „Sunt furios, sunt indignat. Și încerc să mă calmez, pentru nu spune mai multe. Vom depăși această înfrângere, Sevilla e o echipă mare"
    Monchi, director sportiv Sevilla
  • „Nu cred că arbitrul a fost decisiv. A făcut ce a făcut. La golul validat, e henț, ce-aș mai putea adăuga? Ce spune Monchi e responsabilitatea lui. Cuvintele lui mi se par un pic prea dure, dar nu îl împiedic eu să vorbească"
    Zinedine Zidane, antrenor Real

Citește și:

Un fost jucător la Real Madrid, SUSPECTAT de tentativă de omor! Ar fi vrut să-l asasineze pe Kovacevic

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
203208766740177
Paco Welsch  •  19 Ianuarie 2020, 19:37

Fault clar în golul anulat și henț clar la golul validat. Cei de la Sevilla nu au dreptate

100002473541087
Danut Ognean  •  19 Ianuarie 2020, 17:06
Postat de icostin66 pe 19 Ianuarie 2020, 14:42

Pentru cine a vazut meciul, exista o singura intrebare: DE CE la golul marcat de Sevilla (cel validat, celalalt fiind in mod corect anulat...) nu s-a acordat lovitura libera pentru Madrid, atingerile balonului cu mana fiind mai mult decat evidente?! De unde se vede ca si cu VAR se fura pe fata...

cine ti-a zis asta meme?

100002473541087
Danut Ognean  •  19 Ianuarie 2020, 17:06

ha ha ha sau trezit postacii gigisti la 24 de ore dupa meci1vise placute gigei

Vezi toate comentariile (5)
Comentează