SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - YULIA PUTINTSEVA 6-1, 6-4 // VIDEO Simona și secretul succesului de la Australian Open: „Înainte eram obsedată, acum m-am schimbat”

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 ianuarie 2020 07:39

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) a trecut de kazaha Yulia Putintseva (38 WTA), scor 6-1, 6-4, și s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open. 

  • Simona Halep va juca în optimile de finală cu belgianca Elise Mertens (17 WTA). Partida se va juca luni, la o oră ce urmează a fi stabilită de organizatori. 

Simona nu a cedat niciun set la actuala ediție de la Australian Open, iar secretul pare să stea într-o schimbare de perspectivă. Întrebată cum își va petrece ziua liberă dintre șaisprezecimile de finală și „optimi”, campioana de la Wimbledon 2019 a pus un zâmbet larg pe față. 

„Nu-ți pot spune ce strategie am. Dar am început să mă relaxez când am o zi liberă, mă bucur de timpul meu. Înainte eram obsedată de tenis, dar m-am schimbat mult, m-am relaxat. Mă bucur pentru că am parte de un an foarte bun aici, mă bucur de fiecare moment, dau totul și sunt foarte fericită pentru că am intrat în a doua săptămână la Australian Open”, a declarat Halep, pe teren, după victoria cu Putintseva. . 

+12 FOTO

Simona Halep își așteaptă adversara

Simona Halep va juca în optimile de finală cu belgianca Elise Mertens (17 WTA), o jucătoare pe care o cunoaște foarte bine. 

Nu mă gândesc la celelalte jucătoare, ci la ce fac eu. Știu că trebuie să fiu concentrată 100% și să dau tot ce e mai bun. Mă bucur că pot juca în fața acestui public special, mă simt foarte bine aici”, a concluzionat românca. 

VIDEO // Finalul meciului dintre Halep și Putintseva

Rezumatul meciului

Vezi și: 

SIMONA HALEP - YULIA PUTINTSEVA 6-1, 6-4 // VIDEO + FOTO Halep e în „optimi” la Australian Open, după o victorie fără emoții! Următoarea adversară

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează