INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Panică la Valencia » Spaniolii au 25 de infectați cu COVID-19

Clubul spaniol Valenica are 10 jucători infectați cu coronavirus
Clubul spaniol Valenica are 10 jucători infectați cu coronavirus

Articol de - Publicat sambata, 28 martie 2020 10:39

Clubul spaniol Valencia se apropie de sfârșitul carantinei cauzată de pandemia de coronavirus. Dar îngrijorarea persistă în club, din cauza numărului mare de infectați: 25. 

Cele două meciuri dintre Atalanta și Valencia din „optimile" Champions League (mai ales cel din 19 februarie, de pe „San Siro") ar fi fost punctele-cheie ale exploziei coronavirusului în zona Lombardia. O confruntare numită de epidemiologii italieni „detonatorul contagierii".

Valencia are 25 de jucători și angajați infectați cu COVID-19

Dar, spre deosebire de clubul bergamasc, care are doar un fotbalist atins de COVID-19, rezerva de portar Marco Sportiello, Valencia a fost puternic afectată.

A avut nu mai puțin de 25 de infectați, potrivit Radio Marca. Inclusiv 10 jucători, aproape o echipă întreagă. Plus 15 angajați ai grupării valenciene.

Dintre fotbaliști, se știu doar trei nume: Ezequiel Garay, Eliaquim Mangala și José Luis Gayà. Valencia va încheia în acest week-end perioada de carantină.

CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul și ce complicaţii pot apărea:

Citește alte știri despre coronavirus:

CORONAVIRUS // Paulo Dybala povestește prin ce a trecut: „Nu mai aveam aer”

COVID-19 / Dan Nistor despre izolare: „Am văzut mulţi oameni cu măşti la gură. M-a bucurat, e clar că le este teamă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează