FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Cum îl afectează coronavirusul pe Marius Niculae: „Trăim vremuri ca de război”

Marius Niculae resimte perioada de izolare +33   FOTO
Marius Niculae resimte perioada de izolare

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 aprilie 2020 18:22

COVID-19. Marius Niculae, 38 de ani, fostul atacant al lui Dinamo și al echipei naționale, a vorbit în cadrul unui interviu despre cum e afectat de pandemia de coronavirus.

„Trăim vremuri ca de război. Nu poţi să îi vezi pe cei dragi, mai ales pe părinţi, pentru că nu este recomandat. Ai putea, dar nu este recomandat, aşa că preferi să nu îţi asumi niciun risc. 

Mi-e dor să fiu din nou liber. V-am zis, mă simt restricţionat într-un fel. Dar asta e situaţia, nu avem ce să facem. Mi-e dor să joc cu prietenii mei fotbal, să mă plimb, de multe chestii mi-e dor. Mi-e dor de apropiaţii mei, familia mea şi aşa mai departe. Cu toţii avem această problemă, pentru că ne gândim la binele lor şi evităm să îi vizităm”; a spus Niculae, potrivit TV Telekom Sport.

Marius Niculae: „Mă simt restricționat”

„Timpul mi-l petrec făcând sport. Din nefericire, acum autorităţile au închis parcul, alerg pe lângă bloc. În rest, fac exerciţii acasă. Mă uit la televizor, mă uit pe internet, mai revăd şi meciuri. 

Mi-e dor să fiu liber, mă simt restricţionat cu alte cuvinte, dar e spre binele nostru, spre binele celor dragi, al cunoscuţilor şi aşa mai departe. Momentan, nu avem ce să facem, acestea sunt regulile şi trebuie să le respectăm” - Marius Niculae

VIDEO. Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

FOTO. Impactul COVID-19 pe mapamond:

+29 FOTO

Citește și alte știri despre coronavirus:

COVID-19. Meciul Lyon - Juventus, punctul zero al coronavirusului? Medic francez: „Am fost martorii exploziei”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
creeperno999
creeperno999  •  03 Aprilie 2020, 23:03

Daca era razboi izolarea se facea in subteran :))

reteleanu
reteleanu  •  03 Aprilie 2020, 20:09

cred, totusi, ca puteti culege si opiniile unor oameni inteligenti. dl. m. niculae avea un renume prost chiar si printre fotbalisti in privinta asta.

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  03 Aprilie 2020, 20:01

Așa e și cu grija ca iti arunca o bomba cu fosfor ca peste Dresda in cap

Vezi toate comentariile (3)
Comentează