FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Sergiu Hanca, verdict pesimist: „Va mai dura ani până când Dinamo va reveni în top” + comparație între Negoiță și patronul de la Cracovia

Sergiu Hanca
Sergiu Hanca

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 aprilie 2020 17:50

Sergiu Hanca, mijlocașul polonezilor de la KS Cracovia, a împlinit azi 28 de ani. Izolat din cauza pandemiei, fostul căpitan al lui Dinamo a intervenit la TV și a vorbit despre degringolada interminabilă din „Ștefan cel Mare”

„Câteodată, chiar sunt trist pentru ce se întâmplă acolo. Chiar îi spuneam soției acum câteva zile că mi-e dor de foștii colegi, îi văd că se chinuie. 

Mi-aș dori din tot sufletul ca Dinamo să-și revină, dar nu cred că e posibil acest lucru prea curând. Cred că va dura ani până Dinamo va reveni iar în top”, a spus Hanca, la TV Digi Sport.

Hanca: „Negoiță ne-a respectat. Azi mai mult, mâine mai puțin”

Sergiu Hanca a făcut apoi o comparație între Janusz Filipiak, finanțatorul Cracoviei, și Ionuț Negoiță, fostul său patron de la Dinamo.

„Sunt unele diferențe între patronul nostru și Negoiță. Patronul nostru e identic cu Bill Gates. Dar există și asemănări. Patronul nostru nu vine în vestiar. Nici domnul Negoiță n-a fost în vestiar. Am fost respectați de Negoiță, cât a putut dânsul. Azi mai mult, mâine mai puțin”, a spus Hanca.

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. EXCLUSIV Pleacă Mattia Montini de la Dinamo? Italianul dezvăluie: „N-am discutat despre prelungirea contractului”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  05 Aprilie 2020, 00:16

ce comparatii face si asta auzi bill cu negoita,mori de ras,si cica revine in top,poate se desfiinteaza,daca nu se termina dezasstrul asta !

catalin.palcu
catalin.palcu  •  05 Aprilie 2020, 00:10

Ce top, Sergiule ? Din pacate, sa nu ne pasca vreo retrogradare sau falimentul . Acum, dupa pandemia asta, vor fi si mai putini bani in piata si sanse chiar si mai mici de a gasi un nou proprietar cu buzunarele mai largi

creeperno999
creeperno999  •  04 Aprilie 2020, 22:49

Va dura ani pana suntem pe locurile 5-6. In top vom fi dupa decenii

Vezi toate comentariile (3)
Comentează