INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERTORIAL

Trece Bayern Munchen și de Leverkusen? Cotă mărită la 50 pentru o victorie în derby-ul rundei din Bundesliga

Bayer Leverkusen și Bayern Munchen se vor întâlni sâmbătă, de la ora 19:30, într-un meci contând pentru etapa a 30-a din Bundesliga. Foto: Guliver/GettyImages
Bayer Leverkusen și Bayern Munchen se vor întâlni sâmbătă, de la ora 19:30, într-un meci contând pentru etapa a 30-a din Bundesliga. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iunie 2020 13:49

Bayer Leverkusen și Bayern Munchen se vor întâlni sâmbătă, de la ora 16:30, într-un meci contând pentru etapa a 30-a din Bundesliga.

Leverkusen trage tare pe ultima sută de metri pentru a prinde un loc în grupele Ligii Campionilor. Evoluția după restartul din Germania a fost foarte bună, trei victorii în primele patru runde, însă toate trei obținute în deplasare. Singurul meci disputat acasă a adus o înfrângere drastică, 1-4 cu Wolfsburg.

De partea cealaltă, Bayern merge ceas. Patru victorii în patru meciuri, inclusiv un succes pe terenul rivalei Dortmund, scor 1-0. Campioana s-a ridicat la înălțime reușind să înscrie 13 goluri de la reluarea campionatului! Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 30 pentru victoria lui Bayern! (detalii AICI!)

  • Bayern Munchen vine după 10 victorii consecutive în toate competițiile, 7 obținute fără gol primit; 
  • În ultimele șase întâlniri directe au marcat ambele formații și s-au înscris de fiecare dată cel puțin 3 goluri; 
  • Bayern n-a mai pierdut un meci oficial de la începutul lui decembrie; 
  • Leverkusen a primit 10 goluri în ultimele trei confruntări directe pe teren propriu cu Bayern.

La o casă de pariuri, cota pentru victoria lui Bayern a fost mărită la 50, în loc de 1.47. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează