INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Marius Șumudică știe ce fotbalist român s-ar potrivi la Galatasaray: „Ar avea succes aici”

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iunie 2020 17:28

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep în prima ligă turcă, crede că Florinel Coman (22 de ani) s-ar integra perfect la Galatasaray. 

Discuțiile dintre FCSB și Galatasaray privind transferul lui Florinel Coman au intrat în impas. Gigi Becali le-a transmis turcilor că fără 20 de milioane de euro nu își cedeaza extrema. Șumudică ar fi apreciat afacerea. 

Șumudică: „Era transferul potrivit”

„Am citit despre faptul că Galatasaray l-ar vrea pe Florinel Coman. Transferul în Turcia ar fi potrivit pentru el. Jurnaliștii turci m-au întrebat despre el, le-am zis că ar fi o mutare bună. Știe cum să se plaseze, e disciplinat, l-a avut antrenor pe Hagi, nici nu s-ar putea altfel. A câștigat și la capitolul putere. O zic sincer, ar avea succes aici”, a declarat Marius Șumudică conform Webaslan.com.

Șumudică l-ar vrea pe Coman

Marius Șumudică îl admiră pe Florinel Coman, dar e conștient că nu îl poate aduce la Gaziantep: „E imposibil. Clubul meu nu poate plăti un asemenea preț. După pandemie, când mulți jucători vor rămâne liberi de contract, cred că prețurile vor scădea. Vreau să aduc jucători din România, am mai făcut-o. Ei joacă pentru mine cu responsabilitate, sunt războinicii mei”. 

„Superliga turcă nu e atât de dificilă. Nici ușor nu e, să fim înțeleși. Fotbalul e un fenomen aici, 12 ziare de sport, emisiuni toată ziua. Se mănâncă pe pâine”
- Marius Șumudică

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Eroul lui Liverpool din finala Ligii mărturisește: „Mi-a trecut prin minte să-i dau un pumn lui Benitez”

Cristiano Ronaldo trece la un alt nivel » Și-a pus crampoane speciale pentru viteză maximă!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
10209355191619210
Dani Dany  •  05 Iunie 2020, 20:02

Mai incearca jiji sa dea tzepe cu jucatori, dar nu mai pune nimeni botul (b. Stancu-6 mil., chiriches-4 mil., gardos, stanciu-9 mil.)

116538290032900
Alice Popa  •  05 Iunie 2020, 19:38

Florin Coman s-ar integra la *** Galatei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează