FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 2-2

CFR Cluj. Favoritul lui Dan Petrescu continuă la echipă! Șefii lui CFR Cluj confirmă: „Da, a semnat!”

Dan Petrescu îl va avea pe Traore până la finalul sezonului +33   FOTO
Dan Petrescu îl va avea pe Traore până la finalul sezonului

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2020 09:06 / Actualizat luni, 06 iulie 2020 11:42

După 2-2 cu Astra, rezultat care o lasă pe CFR Cluj pe locul 2 în Liga 1, fanii campioanei au primit o veste bună din partea conducerii: Lacina Traore (30 de ani) a semnat un contract cu echipa lui Dan Petrescu până la finalul acestui sezon.

Marius Bilașco, directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, a făcut anunțul.

Da, a semnat! Singurul care nu a semnat e Ţucudean. Traore a avut nişte probleme medicale, nişte leziuni. Când avea un moment bun au apărut accidentările. Cred că a fost un ghinion în această perioadă a lui. El trebuie să joace, trebuie să aibă continuitate şi va veni şi golul. Trebuie să ai şi şansă, să marchezi, ca să-ţi intri în ritm. Dar sunt convins că va veni şi golul”, a declarat Bilașco la TV Telekom Sport.

Traore a revenit la dorința lui Dan Petrescu, care a lucrat cu el în Rusia, la Kuban Krasnodar. „Traore nu mai juca de 5 ani, cariera lui era terminată. Dar a venit aici, la mine, a jucat fotbal și va juca în continuare. Traore și-a revenit. Dacă asta nu mai e recondiționare, ce mai e?!", spunea Petrescu în februarie. Ivorianul nu a avut randamentul dorit dar tehnicianul a tot motivat că Traore nu prea joacă în Liga 1 din cauza regulii U21.

Traore, revenit în vară la CFR Cluj, a bifat 19 meciuri în toate competițiile și a reușit două goluri.

Dan Petrescu: "Presiunea a fost prea mare poate şi s-a ratat incredibil de mult"

FOTO. Imagini tari de la Astra - CFR Cluj 2-2

+29 FOTO

VIDEO. Match preview: totul despre FCSB - Dinamo, din Cupa României

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

CALCULE PENTRU TITLU. Craiova vs. CFR » Oltenii sunt lideri pentru prima dată de la promovare! 4 etape decisive: programul complet + cine arbitrează lupta

Dan Petrescu acuză o conspirație: „Mi se pare ciudat ce se întâmplă! Nu vede nimeni? Sper că Astra joacă la fel și cu Craiova”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
archibald
archibald  •  06 Iulie 2020, 16:58

Buna achizitie! Anul asta a jucat 3 min si a luat un cartonas galben! Cu continuitate "conditionata probabil" Costache este petarda play off-ului! Despre ce vorbim?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează