FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Meciul cu Universitatea Craiova, mai important pentru FCSB decât marele derby: „Cu Dinamo e distracție, cu Craiova e chestiune de demnitate!”

Craiova și FCSB vor juca duminică, 12 iulie, pe „Ion Oblemenco”
Craiova și FCSB vor juca duminică, 12 iulie, pe „Ion Oblemenco”

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 21:21 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 21:29

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul FCSB, a declarat că meciul de campionat cu Craiova i se pare „mult mai important” decât returul semifinalei Cupei României cu Dinamo, 3-0 în tur.

Patronul roș-albaștrilor a stat de vorbă cu jurnaliștii în drumul său către stadion înainte de FCSB - Dinamo și a dezvăluit că în opinia lui meciul nu mai reprezintă un derby, ci „distracție”. „Având în vedere că Dinamo se află pe ultimul loc, că a fost 3-0 în tur, ce derby să mai fie? E distracție”, a spus Becali.

Gigi Becali: „E chestiune de demnitate cu Craiova”

În cazul în care nu va câștiga Cupa României, FCSB se vede nevoită să termine deasupra celor de la Botoșani și lui Gaz Metan în campionat pentru a ajunge în preliminariile Europa League. Din acest considerent, latifundiarul spune că următorul meci de campionat al roș-albaștrilor, cu Craiova, este crucial.

„Meciul cu Craiova contează mai mult, e mult mai important decât meciul de astăzi. Ăsta nu mai contează, că suntem calificați. E chestiune de demnitate cu Craiova. Am ajuns în situația în care am ajuns, acum trebuie să demonstrăm cine suntem. Trebuie să fim siguri de calificarea în cupele europene și să batem ca să luăm avans față de Botoșani”, a declarat finanțatorul FCSB.

FCSB merge la Craiova în weekend, duminică urmând să înfrunte liderul Ligii 1 pe stadionul „Ion Oblemenco”. Meciul va putea fi urmărit pe GSP.ro în format liveTEXT, începând cu ora 21:00.

Clasament play-off Liga 1

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB - DINAMO. Adrian Petre intră în istoria derby-urilor! Performanța incredibilă stabilită în returul Cupei

Gigi Becali dezvăluie motivul pentru care Moruțan devine căpitanul echipei + cum explică vânzarea lui Man: „Am 7-8 milioane bani spălați, vreau să îi remurdăresc!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
ysoagar
ysoagar  •  09 Iulie 2020, 10:01

Becali si demnitatea = ce gluma buna :-) Nu era Becali cel care alerga cu valiza de bani dupa autocarul unei echipe :-)

danny_l
danny_l  •  09 Iulie 2020, 08:50

De atunci lucrurile sau schimbat, acum FCSB este în cădere liberă,a pierdut contactul cu partea de sus a clasamentului,se tem chiar că nu vor evolua în Europa, faptul că a bătut Dinamo,nu garantează o victorie în fața Craiovei, Craiova stă bine ca lot chiar și banca o au destui de bună, antrenor bun, motivația nu lipsește,mai bine s-ar pregăti să câștige Cupa,și acolo sunt probleme, Sepsi joacă fotbal și putem avea o surpriză,FCSB să nu participe în Europa.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  09 Iulie 2020, 06:34

Conform palmaresului dintre cele doua echipe-Craiova are o singura victorie,cand a murit Balaci-Becali are punctele in buzunar!Conform cooperativei-in care fcsb este presedinte, iar Craiova este simplu membru-avand in vedere situatia din clasament,s-ar putea sa castige Craiova!Teoretic!Dar practic-cu Balasa in apararea Craiovei-ne aducem aminte de prestatia lui din ultimul meci al lui Piturca-va castiga...tot fcsb!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează