INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Mircea Lucescu începe campania de transferuri: vrea să plătească 10 milioane de lire pentru starul lui Rangers

Mircea Lucescu (75 de ani) pregătește o campanie de transferuri spectaculoasă.
Mircea Lucescu (75 de ani) pregătește o campanie de transferuri spectaculoasă.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 august 2020 16:36 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 17:54

Mircea Lucescu (75 de ani) pregătește o campanie de transferuri spectaculoasă. Vrea să îl aducă la Dinamo Kiev pe Glen Kamara (24), colegul lui Ianis Hagi (21) la Rangers. 

Mircea Lucescu va avea o misiune imposibilă sezonul viitor, să o detroneze pe Șahtior, semifinalistă în actuala ediție de Europa League. „Il Luce” și-a făcut lista de transferuri, iar presa din Ucraina scrie că printre priorități se numără Glen Kamara, mijlocașul defensiv al lui Glasgow Rangers. Dinamo Kiev ar trebui să plătească pentru el 10 milioane de lire sterline. 

Mircea Lucescu începe campania de transferuri: vrea să plătească 10 milioane de lire pentru starul lui Rangers
Glen Kamara

Mircea Lucescu, două amicale la Kiev

Alt nume vehiculat în Ucraina e al grecului Dimitris Kourbelis (Panathinaikos), 26 de ani, care n-a jucat niciodată în străinătate. Dinamo Kiev s-a interesat și de atacantul Antonio Čolak (Rijeka), golgeterul campionatului croat (20 de reușite în 32 de meciuri), curtat și de PAOK Salonic.

Numit antrenor la Dinamo Kiev pe 23 iulie, doar cu o lună înainte de startul sezonului, Mircea Lucescu a început pregătirea pe 30 iulie și a avut primele două amicale, ambele disputate la centrul sportiv al alb-albaștrilor de la Koncea-Zaspa.

După 3-0 în fața divizionarei secunde Veres, kievenii au pierdut ieri cu Desna (1-2), locul 4 în ediția trecută a elitei ucrainene. Viktor Țîgankov, cel mai bun jucător al lui Dinamo, nefolosit în prima partidă, a intrat acum în repriza secundă și a înscris golul de 1-1 (80), după ce ratase un penalty cu zece minute înainte.

VIDEO. Mircea Lucescu, contestat de fanii lui Dinamo Kiev

Citește și alte știri despre Mircea Lucescu: 

Mircea Lucescu, la prima înfrângere la Dinamo Kiev » A fost învins de locul 4 din Ucraina

Emoții pentru Mircea Lucescu » Doi fotbaliști de la Dinamo Kiev au fost confirmați cu Covid-19

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
1945470302151331
Gigli Papastratos  •  12 August 2020, 18:18

In locul lui Lucescu le-as fi propus 20 de milioane pentru Ianis, ca din cite stiu, Dinamo Kiev are nevoie stringenta de un water boy.

81mada
81mada  •  12 August 2020, 18:09

Are alt star Rangers? Eu credeam ca l ia pe Ianis

maldini_1986
maldini_1986  •  12 August 2020, 17:43

Fara brazilieni cumparati pe 15-25 milioane de euro/buc din Brazilia (cum avea la Sahtior) nu o sa mai aiba nentu Il Luce aceleasi rezultate.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează