FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

UTA a anunțat un caz de coronavirus în lot » Pregătirea, întreruptă de urgență, iar amicalul cu CFR Cluj a fost amânat

UTA a anunțat un caz de coronavirus în lot » Pregătirea, întreruptă de urgență, iar amicalul cu CFR Cluj a fost amânat
UTA a anunțat un caz de coronavirus în lot » Pregătirea, întreruptă de urgență, iar amicalul cu CFR Cluj a fost amânat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 august 2020 17:10 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 17:17

UTA a anunțat că un fotbalist a fost confirmat pozitiv cu Covid-19. Toată echipa a intrat provizoriu în izolare, iar pregătirea pentru noul sezon a fost întreruptă. 

Cu o zi înainte de aflarea programului pentru sezonul următor, UTA a fost lovită de coronavirus. Lotul a intrat de urgență în izolare, iar amicalul cu CFR Cluj, programat vineri, a fost anulat. Se așteaptă acum o nouă rundă de teste, peste 5 zile. 

Comunicatul emis de UTA

„Jucătorii și staff-ul primei echipe a UTA-ei au efectuat o nouă testare COVID, cea cu numărul 8 de la instaurarea protocolului medical. Rezultatul uneia din persoanele testate a fost pozitiv. Din acest motiv, tot lotul, staff-ul tehnic și medical intră în izolare pentru o perioadă de cinci zile, perioadă la capătul căreia urmează retestarea. Cei care vor avea rezultate negative vor relua activitatea, iar în cazul în care vor exista persoane cu rezultate pozitive, acestea vor rămâne în continuare în izolare”, se arată în comunicatul arădenilor. 

Un nou sistem competițional pentru Liga 1 din 2020-2021

Citește și alte știri despre UTA:

EXCLUSIV Cerere inedită către LPF! Un club din Liga 1 vrea să joace prima etapă în deplasare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
doardinamo1948
doardinamo1948  •  13 August 2020, 04:58

Campionatul va avea 12 etape după care se va da cu banul ca sa se poată decide campioana și cine nu va retrograda. De la anul vom avea 18 echipe și vor retrograda 10 direct și 4 la baraj.

ioan1964
ioan1964  •  12 August 2020, 23:36

Ce GHINION a mai avut si MICULESCU ! S-a amanat meciul amical dintre campioanele provinciei! Dar sper sa fie numai atat oricum Miculescu nu trece prin cea mai buna forma a sa de cand evolueaza la UTA!

rise
rise  •  12 August 2020, 20:12
Postat de dubluv pe 12 August 2020, 18:46

e clar ca nu se poate juca fotbal in ritmul asta. Sau inchidem total orice competitie, sau lasam fotbalul liber, fara atatea verificari Covid.

Daca ai grija se poate. In sprijinul a ceea ce am spus sta faptul ca majoritate echipelor de liga 1 nu au avut nici macar un caz de covid. Voi la promovare ati facut sarbatoare si v-ati luat in brate sute de insi. Stati minim 5 zile pe bara...uite asa va autosabotati.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează