GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  HANDBAL

Handbal: Cum sunt cotate CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea la câștigarea Ligii Campionilor

Articol de - Publicat miercuri, 12 august 2020 17:32 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 19:36

Noul sezon din Liga Campionilor la handbal feminin se îndreaptă cu pași mari spre linia de start, iar casele de pariuri o văd pe CSM București drept a doua favorită a competiției. 

Între timp, după o lungă așteptare și cu exact o lună înaintea startului Champions League, Federația Română de Handbal a anunțat și revenirea Ligii Florilor! 

Liga Florilor revine pe 27 august, Liga Campionilor se reia pe 12 septembrie

Cele două reprezentante ale României au reluat pregătirile acum o lună și jumătate însă, din cauza interdicțiilor de a organiza meciuri de pregătire și în condițiile speciale de antrenament în care nu a fost permis contactul fizic, SCM Rm. Vâlcea și CSM București au bătut pasul pe loc. 

Totuși, anunțul făcut azi de Federație le oferă o gură de oxigen jucătoarelor. Prima etapă a Ligii Florilor e programată pe 27 august. SCM Râmnicu Vâlcea va juca cu SCM Craiova în deplasare, iar CSM Bucureşti va evolua la Buzău, contra formației SCM Gloria. 

CSM e cotată cu șansa a doua, după Gyor

Conform cotațiilor de la casele de pariuri, campioana Europei, Gyor, este marea favorită și în următorul sezon de Liga Campionilor. Unguroaicele au început deja meciurile de pregătire, iar calendarul lunii august e încărcat cu partide de verificare. 

Câștigă Liga CampionilorCota
Gyor1.75
CSM București7.00
Rostov7.00
Brest7.50
SCM Râmnicu Vâlcea150.00
*cote oferite de Betano 

Liga Campionilor revine pe 12 septembrie, iar CSM a nimerit în grupă cu Metz, Rostov, Vipers Kristiansand, Team Esbjerg, FTC Rail Cargo, , Bietigheim și Krim Ljubljana. 

Grupa vâlcencelor e mai dificilă, având în componență atât campioana Europei, Gyor, dar și Buducnost Podgorica, Brest, Borussia Dortmund, ȚKSA Moscova, Odense și Podravka Koprivnica. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează