FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, lovită de coronavirus » Patru fotbaliști, testați pozitiv. Reacția lui Gigi Becali: „Trebuie să jucăm, ne speriem de virus?”

FCSB a înregistrat patru cazuri de coronavirus
FCSB a înregistrat patru cazuri de coronavirus

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 august 2020 12:23 / Actualizat vineri, 14 august 2020 13:23

FCSB a înregistrat patru cazuri de coronavirus. Este vorba despre patru jucători: Toma Niga (22 de ani) Alexandru Pantea (16), Răzvan Udrea (19) și Gabriel Simion (22).

UPDATE 13:20 - Reacția lui Gigi Becali: „Să-i ia DSP-ul și să-i ducă la spital!”

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul FCSB, a confirmat existența cazurilor pozitive de coronavirus din cadrul echipei. 

„Da, sunt patru cazuri de coronavirus. Toate la jucători. Sunt copiii ăștia, Niga, Udrea, cel venit de la Astra, Simion, și băiatul de 16 ani, Pantea. Acuma să se ocupe DSP-ul, ce treabă am eu, să-i ia și să-i ducă la spital. Vor fi izolați de echipă. Trebuie să jucăm, n-avem ce face. Cine are COVID-19 să se ducă la spital, cine e sănătos să joace fotbal. Ce facem acum? Ne speriem de virus? Trebuie să jucăm. Copiii ăștia sunt cuminți, au stat în cantonament și tot au luat”, a declarat latifundiarul pentru digisport.ro.

Știrea inițială - Patru cazuri de coronavirus la FCSB

Informația a fost inițial dezvăluită la PRO X și ulterior confirmată de sursele GSP. Inițial, oficialii echipei au fost informați de rezultatele testărilor telefonic, de către clinica la care acestea au fost efectuate, ulterior primind și buletinele de analiză. 

Prezent în studioul PRO X, Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a spus: „Am și eu câteva mesaje primite de la colegii mei. Înțeleg că ar fi vorba de 4 testări pozitive, nu știm cine sunt aceste persoane, încă nu le avem confirmate decât telefonic, nu am văzut testele efectiv”.

FCSB are programat următorul meci pe 20 august. Atunci, roș-albaștrii ar trebui să întâlnească Astra, în deplasare, în prima etapă a noului sezon din Liga 1. Apoi, pe 27 august, FCSB are programat meciul din primul tur preliminar al Europa League, acasă, cu FC Shirak.

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali a venit de urgență la sediul LPF! E furios pe deținătorul de drepturi TV: „Nu accept să fiu luat de prost”

A dat Gigi Becali lovitura? Cum sunt fețele noi de la FCSB: „Șut e puternic și serios, Ion e tehnic și tupeist”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (105)
spion_kop
spion_kop  •  15 August 2020, 11:25

3-0 la masa verde pt Astra, e clar, nu asa s-a hotarit pt noul sezon?

steauaeuna
steauaeuna  •  15 August 2020, 11:21

N-am sa inteleg niciodata de ce cand e vorba de Steaua chiar si daca e vorba ca Becali merge la wc si de cate ori, imediat apar peste 300 de comentarii. Imi poate spune cineva???

pompescu
pompescu  •  14 August 2020, 22:13
Postat de gsp oficial pe 14 August 2020, 16:36

Poate ar trebui să mai aruncați, din când în când, un ochi pe comentarii să vedeți cu ce limbaj ne confruntăm. Libera exprimare nu înseamnă comentarii pline de înjurături sau discriminare. Nu ridicăm cenzura la rang de artă, ci încercăm să păstrăm un mediu civilizat în secțiunea de comentarii care devine, de prea multe ori, irespirabilă din cauza limbajului.

SP!

Vezi toate comentariile (105)
Comentează