FOTBAL  »  Superliga  »  DIALOG

VIDEO GSP LIVE. Valeriu Iftime și Gigi Becali, neînțelegere pe o temă religioasă: „Aici avem o schismă și nu reușim să o rezolvăm”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 septembrie 2020 17:34 / Actualizat miercuri, 02 septembrie 2020 17:48

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a explicat, în direct la GSP Live, natura relației pe care o are cu Gigi Becali. 

Valeriu Iftime regretă că nu acceptat oferta lui Gigi Becali pentru fundașul central Andrei Chindriș (21 de ani). Patronul celor de la FCSB oferea în acel moment suma de 580.000 de euro. 

Valeriu Iftime: „Avem doar discuții religioase”

„Da, erau buni (n.r. banii pe Chindriș), recunosc. Relația cu domnul Becali nu a fost niciodată una de prietenie în care să jucăm jocuri din astea…nu șah, poate poker. E un tip de respect pe care-l am față de dumnealui, deși nu sunt de acord cu metodele dumnealui. Relația pur de business a fost ok. 

Eu sunt numulțumit de faptul că nu a reușit Moruțan acolo. El are nevoie de un alt tip de management. Ok, la FCSB trebuie să te descurci în orice condiție. Moruțan încă nu e în obiectivul meu, nu e titular la 21 de ani la FCSB”, a declarat Valeriu Iftime la GSP Live. 

„Nu i-am dat nicio țeapă domnului Becali, el a plătit tot timpul ok. În rest, avem doar discuții religioase. Nu ne înțelegem dacă Învierea de Apoi e în trup sau în duh. Aici avem o schismă și nu reușim să o rezolvăm”
- Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani

Citește și alte știri despre FCSB și FC Botoșani: 

FCSB. A câștigat „meciul” cu Gigi Becali și a explodat! Secretele din spatele transformării lui Florin Tănase

FC Botoșani - Tottenham, în turul 3 preliminar din Europa League! Cum a reacționat Valeriu Iftime când a aflat că Mourinho va veni în România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
pompescu
pompescu  •  02 Septembrie 2020, 20:20

Pai n-ai spus ca l-ai vandut pe Chindris in Franta, pentru 750k euro, la Toulouse parca? Moldovean fariseu mincinos!

lucianlondra.
lucianlondra.  •  02 Septembrie 2020, 18:52

Nu stiu daca comentariul meu va ajunge la Domnul Becali sau la Domnul Iftimie desi mi-as dori. Doresc sa ma refer la neintelegerea pe care o au cu privire la invierea de apoi. In primul rand sper ca amandoi sa ajunga acolo daca intr-adevar si au pus nadejdea in mantuirea pe care Domnul Isus a adus-o murind pe cruce. Singura cale. Daca ne bazam pe faptele noastre cu siguranta nu vom ajunge. Biblia este cea care da raspuns la problema invierii. Ea spune ca tunci cand murim trupul se duce in pamant de unde a fost facut iar sufletul la Dumnezeu care l a dat. La inceput stim ca Dumnezeu a facut pe om din tarana pamantului si i a dat suflare de viata si astfel a devenit un suflet viu. Deci la Invierea de apoi cele doua elemente vor fi din nou impreuna. Unii pentru viata vesnica cu Dumnezeu iar altii pentru pierzare vesnica. Biblia spune ca pentru cei care au acceptat mantuirea urmeaza ca trupurile supuse acum putrezirii sa fie imbracate in neputrezire si astfel vom fi cu Domnul o vesnicie. Numai bine!!!!

mimi_ne_socheaza
mimi_ne_socheaza  •  02 Septembrie 2020, 18:36

***, nimai la banii ciobanului va ganditi toti?Dar la viitorul copiilor astora nu va ganditi? In viata asta totul se rezuma la bani? Tine.l acolo si daca are valoare o sa prinda un transfer afara sau de ce nu poate Craiova sau Cfr.La o echipa unde poate fi apreciat.Dar la Fc Mogosoaia daca il lasi i.ai stricat cariera.Cu totii ii stim nivelul de educatie al domnului ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează