FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

UCRAINA U21 - ROMÂNIA U21. Un „tricolor” critică tactica din meciul cu Ucraina: „Am jucat prea defensiv”

Adrian Mutu a pierdut primul meci ca selecționer // FOTO: frf.ro +5   FOTO
Adrian Mutu a pierdut primul meci ca selecționer // FOTO: frf.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 07:44 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 08:33

România U21 a pierdut cu Ucraina U21, scor 0-1, într-un meci din preliminariile EURO 2021, iar jucătorii au criticat tactica abordată.

  • Reprezentativa României ocupă poziția a doua în Grupa 8, cu 2 jocuri rămase de disputat. Cele nouă câștigătoare ale grupelor preliminare și cele mai bune cinci locuri doi se vor alătura gazdelor Ungaria și Slovenia la EURO 2021.
  • Meciurile din cele patru grupe ale turneului final se vor desfășura între 24 și 31 martie 2021. Echipele calificate mai departe din grupe, primele două clasate, vor lupta pentru titlul european în fazele eliminatorii programate în aceleași două țări, Ungaria și Slovenia, în perioada 31 mai – 6 iunie 2021.

Mijocașul Darius Olaru (22 de ani) a comentat partida și s-a declarat nemulțumit de faptul că „tricolorii” s-au apărat prea mult în acest meci.

Au jucat puţin mai bine, dar nu cred că meritam să pierdem. Am jucat prea defensiv şi cred că trebuia să mizăm mai mult pe contraatac! 

Șansele rămân intacte şi mai avem de câștigat sase puncte. Ucrainienii cred că pregătesc campania viitoare. Nu ştiu dacă mai au şanse. Dar şi le-au jucat până la capăt. Pe un teren mai bun, cred că ar fi fost altfel meciul”, a declarat Darius Olaru la Telekom Sport.

Sperăm la calificare de pe locul 2 

Danemarca U21 a continuat evoluţiile modeste din acest an, dar a reușit să câștige cu Malta, 3-1, și să-și asigure într-o bună măsură primul loc și calificarea la Euro. Cu acest succes pune 6 puncte peste România și cu o remiză contra Finlandei, runda viitoare, ar fi sigură de șefia grupei, indiferent de rezultatul din ultima etapă, de la Ploiești. Sperăm încă la calificare în clasamentul celor mai bune 5 locuri 2.

Clasamentul grupei 8

FOTO. Cele mai tari imagini din Ucraina U21 - România U21

+1 FOTO

Citește mai multe știri despre România U21:

Adrian Mutu pierde primul meci ca selecționer, dar păstrează șanse de calificare la Euro 2021

FOTO Penalty-ul inventat care a tranșat partida Ucraina U21 - România U21

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
520143398153430
Pavel Radu  •  10 Octombrie 2020, 12:28

"Perlele" lui Becali sunt de toata jena ! Daca nu era baiatul ala din poarta era vai de noi ! Mutule , arbitru putea sa vorbească si in " ucraineana " ca tot nu ai nicio scuza !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează