GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Aur curat! Stai pe LIVE la meciurile României și orice pariu îți poate aduce 50 de lei extra, cu promoția weekendului

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 10:32 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 10:41

În următoarele zile suntem trup și suflet alături de echipa națională a României, care are meciuri decisive în Liga Națiunilor, cu Norvegia și Austria. Pentru că îți place să joci pe LIVE, am pregătit o promoție "fresh" pe casapariurilor.ro, unde nici nu știi de unde "sare câștigul"! Tu trebuie doar să pariezi LIVE, iar premiul va intra direct în contul tău.

Ce trebuie să faci? Nimic mai simplu! Pariază în timp real pe meciurile României, de pe site sau în aplicație, pentru căfiecare al 50-lea pariu LIVE plasat online la Casa Pariurilor primește automat 50 de lei. Premiul vine sub forma unui pariu gratuit, care poate fi foarte ușor transformat în bani reali (condiție de rulaj x1). 

Campania se desfășoară pe 11 octombrie, la meciul Norvegia - România (19:00 - 20:30), dar și pe 14 octombrie, la partida România - Austria (21:45 - 23:15). 

Pentru a putea juca pentru pariul gratuit de 50 de lei, trebuie să plasezi bilete cu miza minimă de 10 Lei, însă nu ai alte restricții: sunt acceptate biletele simple, multiple și cele tip sistem. Tot ce contează e să fii alături de "tricolori" și să joci LIVE, pe orice cotă sau pariu! Așa cum te-ai obișnuit, cu cât joci mai multe bilete, cu atât cresc și șansele tale de câștig! Te așteptăm la meci! #CasaFieBine

Toamna se numără noile jocuri! Cele mai tari sloturi de la NetEnt sunt acum în cazino, gata să premieze TOȚI românii!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează