FOTBAL  »  Superliga  »  GHENCEA

Ce surpriză! Echipa din Liga 1 care vrea pe noul Ghencea: „De ce nu? Suntem aproape”

Stadionul Steaua este gata, iar Ilie Poenaru, antrenorul celor de la Academica Clinceni, ia în calcul ca ilfovenii să-și dispute meciurile de pe teren propriu pe noua arenă din Ghencea în viitorul apropiat. +28   FOTO
Stadionul Steaua este gata, iar Ilie Poenaru, antrenorul celor de la Academica Clinceni, ia în calcul ca ilfovenii să-și dispute meciurile de pe teren propriu pe noua arenă din Ghencea în viitorul apropiat.

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2020 08:22 / Actualizat sambata, 28 noiembrie 2020 09:06

Stadionul Steaua este gata, iar Ilie Poenaru, antrenorul celor de la Academica Clinceni, ia în calcul ca ilfovenii să-și dispute meciurile de pe teren propriu pe noua arenă din Ghencea în viitorul apropiat.

  • Vineri a avut loc recepția Stadionului Steaua. La eveniment au participat, printre alții, Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, și Ludovic Orban, prim-ministrul României;
  • Stadionul din Ghencea este primul gata dintre cele 3 pregătite pentru EURO 2020. După eveniment, arena a intrat în administrarea CSA Steaua;

Ilie Poenaru, antrenor Clinceni: „M-aș bucura să jucăm în Ghencea”

„Este bine pentru noi că apar stadioane, avem infrastructură foarte bună, putem să găzduim și noi meciuri internaționale. Ca spectator, te duci cu mare plăcere la meci pe astfel de arene. Ghencea are o conotație aparte pentru fiecare, acolo s-au întâmplat multe lucruri bune de-a lungul anilor, s-au fâcut performanțe atât la nivel de club, cât și la națională. 

Ne-am dori și noi să jucăm pe acest stadion, de ce nu? M-aș bucura să fim și noi gazde acolo, până ne rezolvăm problema cu nocturna la stadionul nostru. Ar fi minunat. Suntem și aproape”, a declarat Poenaru în cadrul unei conferințe de presă.

FOTO+VIDEO. Stadionul Ghencea a intrat oficial în administrarea CSA Steaua

+24 FOTO

Citește mai multe știri de actualitate:

Emoții mari la FCSB! Roș-albaștrii, obligați să joace fără cei mai importanți 3 jucători

Vine tsunami-ul! Jucătorii s-au săturat și pleacă de la Dinamo: „Vreți dinamoviști? Alegeți!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează