FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cosmin Contra, siderat de Dinamo: „Nu am mai trăit așa ceva și nu doresc nimănui. M-a îmbătrânit!”

Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo, a anunțat că se va despărți de Cosmin Contra. „Guriță” nu mai vrea să audă de România și se gândește la o experiență în străinătate.
Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo, a anunțat că se va despărți de Cosmin Contra. „Guriță” nu mai vrea să audă de România și se gândește la o experiență în străinătate.

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2020 09:10 / Actualizat sambata, 28 noiembrie 2020 09:38

Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo, a anunțat că se va despărți de Cosmin Contra. „Guriță” nu mai vrea să audă de România și se gândește la o experiență în străinătate.

  • Pentru Cosmin Contra, partida cu Viitorul va fi ultima pe banca lui Dinamo. Dezamăgit de promisiunile neonorate ale conducerii, fostul selecționer nici nu vrea să mai audă de Dinamo. Și nici Dinamo de el, Pablo Cortacero fiind iritat de repetatele ieșiri publice ale lui Contra.

Nu doresc niciunui antrenor să trăiască experienţa pe care o trăiesc eu, în momentul de faţă, la Dinamo. Nu am mai trăit aşa ceva. Bine, sunt tânăr, probabil voi mai trăi, depinde unde voi antrena. Mental, m-a îmbătrânit foarte mult experienţa aceasta. 

Energia nu poate să mi-o ia nimeni, pentru că întotdeauna voi avea energie. Am avut-o atât ca jucător şi o voi avea şi ca antrenor. Poate mi-a luat un pic din plăcerea aia cu care veneam la antrenamente. Din punctul meu de vedere, experienţele din România se termină cu acest proiect”, a declarat Contra pentru Antena Sport.

Ce urmează pentru Cosmin Contra, după despărțirea de Dinamo

„Divorțul” lui Contra de Dinamo se va oficializa, cel mai probabil, săptămâna viitoare, însă antrenorul vrea să primească, integral, suma de 300.000 de euro, ceea ce reprezintă clauza de eliberare pe care trebuie să i-o achite spaniolii. 

Contra a declarat răspicat că nu mai vrea să audă din România! E ademenit cu mai multe oferte. Una dintre ele e de la Al Ittihad, club antrenat în trecut și de Victor Pițurcă.

VIDEO. Ludovic Orban, mesaj important pentru fanii lui Dinamo: „Facem stadion”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Vine tsunami-ul! Jucătorii s-au săturat și pleacă de la Dinamo: „Vreți dinamoviști? Alegeți!"

Pablo Cortacero îl demite pe Cosmin Contra: „Pleacă după meciul din Cupă. Am deja un acord cu viitorul antrenor!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
115486966066476
Edi Girnita  •  28 Noiembrie 2020, 17:10

Sa vad cine ai mai tolerează aerele de mare antrenor,după ce a făcut praf o națională și țăndări o echipa de club ! Sunt prosti(sau fac pe prostii) ,cei care va dau astfel de contracte, sa fii dat afară să iei o căruță de malai de pomană,și să mai ai tupeul sa te vaiti ce rău e in Romania!?

gicapuia
gicapuia  •  28 Noiembrie 2020, 15:17

Cine sa il creada ca si el saracu a fost pacalit. Pai noi am aflat din presa ca indivizii astia au mai incercat sa ia Almeria si au fost trimisi la plimbare. Parca si un club din Anglia si au fost dati la gara. Noi astia de aici am intuit de la inceput ca e o mare teapasi ca tipii sunt fomisti. Adica voi care aveti atitea cunstinte in Spania nu ati stiut ce hram poarta !? Intocmai ca politicienii ne luati drept prosti ! Sunteti atit de .... ca ma apuca greata!

316588556035187
Dan Serbanescu  •  28 Noiembrie 2020, 10:43
Postat de rocky2 pe 28 Noiembrie 2020, 09:46

Asta a fost pacalit de spanioli, dar nu mai vrea sa auda de Romania!? Ce caracter! Mai vrea si 300000 € ca sa plece!:))))

DIN România nu mai vrea să audă ! E mofturos rău bot grosul !Hahaha !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează